Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 10/10 Κριός 

Από τον Μάιο, η οπισθοδρομική κίνηση του Κρόνου είχε επηρεάσει την εξάρτησή σου από τους άλλους. Αυτό σου έδωσε χρόνο να σκεφτείς τη συμπεριφορά σου απέναντί τους… όπως και τη δική τους στάση, απέναντί σου.
Μπορεί και οι προσωπικοί σου στόχοι να έχουν αναθεωρηθεί – ποια είσαι και ποια θέλεις να γίνεις. Σήμερα όμως που ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις απορίες σου στους παραπάνω τομείς.

ζώδια σήμερα ταύρος

Από τον Μάιο, ξεκίνησες μια περίοδο αυτό-αξιολόγησης. Το αποτέλεσμα ήταν να κατανοήσεις καλύτερα τον κόσμο και τη θέση σου μέσα σ’ αυτόν.
Ανακάλυψες παράλληλα, μια επιβράδυνση στα επαγγελματικά σου θέματα. Καθώς όμως ο Κρόνος γυρίζει μπροστά μπορείς να δημιουργήσεις τώρα, ισχυρότερα επαγγελματικά θεμέλια.
Η κατεύθυνση μάλιστα που έχεις ακολουθήσει θα σε οδηγήσει κατάλληλα και θα σου προσφέρει μεγαλύτερη έμπνευση. 


ζώδια σήμερα 10/10 δίδυμοι

Από τότε που ο Κρόνος κινήθηκε προς τα πίσω τον Μάιο, όλοι βίωσαν μια περίοδο προβληματισμού. Αυτό ίσως να σχετίζεται και με το πού χρειάζεται να δημιουργηθούν δομές. Θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται και στο αν έχουμε δει ρεαλιστικά αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας. Είχες την ευκαιρία να αξιολογήσεις τους στόχους και την αυτοπεποίθησή σου, σ’ έναν συγκεκριμένο τομέα. Αν ήσουν μέχρι τώρα αναποφάσιστη, ήρθε η ώρα να νιώσεις ξανά ελπίδα, πίστη, διαύγεια και ν’ αποκτήσεις όραμα.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ο τρόπος που χειρίζεσαι την εξουσία, τις μυστικές επιθυμίες, τη στάση σου απέναντι στις στενές σχέσεις και στις εμμονές… θα βρίσκεται στη λίστα σου! Όμως αυτοί είναι τομείς που πιθανότατα είχες σκεφτεί από τον Μάιο. Καθώς ο Κρόνος τώρα γυρίζει μπροστά μετά από έναν εξάμηνο ύπνο, θα μάθεις τις απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Αυτό που χρωστάς και μοιράζεσαι – υλικά και οικεία – όπως και τα κεκτημένα σου, θα μπουν σε μια πολύ νέα εποχή. 

ζώδια σήμερα 10/10 λέων

Ο Κρόνος έχει μακροπρόθεσμα σχέδια για τη βελτίωση των σχέσεων ή των δεσμεύσεων. Αλλά από τον Μάιο, που γύρισε ανάδρομος, σε ενθάρρυνε να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και να συνδεθείς με τα μαθήματα που σου πρόσφεραν. Αυτό το τελευταίο διάστημα των έξι μηνών, είχες χρόνο να κατανοήσεις κι ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσεις την πορεία που θ’ ακολουθήσεις στις δεσμεύσεις και τους συμβιβασμούς σου. Αν ένιωθες εντελώς μόνη με όλο αυτό τον προβληματισμό από σήμερα αυτό θα αλλάξει.

ζώδια σήμερα παρθένος

Από τον Μάιο που ο Κρόνος είχε οπισθοχωρήσει, άρχισε να επηρεάζει τη δουλειά, την καθημερινότητα και την υγεία σου. Η πίεση που ίσως ένιωθες πριν από τον Μάιο για να είσαι πιο υπεύθυνη ή πρακτική στα εργασιακά σου, ήταν αισθητή. Αλλά ο λήθαργος του Κρόνου ευτυχώς σε διευκόλυνε. Από σήμερα όμως μάλλον θα αυξηθεί, καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία. Αλλά είσαι πιο σοφή, ισχυρότερη και σε πολύ καλύτερη θέση για να το αντιμετωπίσεις. 

ζώδια σήμερα 10/10 ζυγός

Φυσικά, ο καθένας έχει τη δική του ιστορία να πει για την πρόσφατα περιορισμένη διασκέδαση. Όμως από τον Μάιο που ο Κρόνος γύρισε ανάδρομος, επηρέασε τον τρόπο ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δημιουργικής ή ερωτικής έκφρασης – ή και τα δύο. Δούλεψες όμως αρκετά σκληρά για να μπορέσεις να «παίξεις σκληρά» χωρίς ενοχές? Καθώς ο δακτυλιοειδής πλανήτης γυρίζει ορθόδρομος σήμερα, αυτή είναι μια ισορροπία που θα τη λάβεις πιο σοβαρά από εδώ και πέρα.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Από τον Μάιο που ο δακτυλιοειδής πλανήτης Κρόνος κινήθηκε προς τα πίσω, επηρέασε τα συναισθηματικά θεμέλια και τις ρίζες σου. Έτσι, οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν μια περίοδος που σταθεροποίησες την ταυτότητά σου, εξερεύνησες από πού προέρχεσαι και πιθανόν αντιμετώπισες ζητήματα που σχετίζονται με προηγούμενες φιλίες ή σχέσεις. Καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα, θα διαπιστώσεις πως είσαι λιγότερο ανασταλτική για να αντιμετωπίσεις τον έξω κόσμο.

ζώδια σήμερα τοξότης

Από τον Μάιο που ο Κρόνος κινήθηκε προς τα πίσω, επηρέασε τον τρόπο που επικοινωνείς και απορροφάς, επεξεργάζεσαι και μεταφέρεις, διάφορες πληροφορίες. Όμως, η πίεση που ένιωθες προηγουμένως για να παράγεις ιδέες- και το πιο σημαντικό- να τις κάνεις να λειτουργήσουν, θα ξαναρχίσει, καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία. Ωστόσο, να είσαι σίγουρη πως είσαι σε θέση να το κάνεις με έναν πιο δομημένο, πρακτικό και πιθανώς λογικό τρόπο που θα ταιριάζει τόσο σε σένα… όσο και στους άλλους.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είσαι όσο αποτελεσματική θα μπορούσες να είσαι? Τι θα έλεγες για τα κέρδη σου! είναι αυτά που ξέρεις πως σου αξίζουν? Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις θα μπορούσε να συνδεθεί με το αίσθημα της αυτοεκτίμησής σου. Από τον Μάιο, η οπισθοδρομική κίνηση του Κρόνου σε ενθάρρυνε να αξιολογήσεις το καθένα απ’ αυτά με ειλικρίνεια. Οι αξίες και τα πολύτιμα αντικείμενά σου, έχουν λάβει ένα πιο στενό ρεαλιστικό έλεγχο. Καθώς ο Κρόνος προχωράει μπροστά από σήμερα, θα εκπλαγείς από το πόσο αυξημένη είναι πλέον η αυτοπεποίθησή σου – και πόσο μεγάλη επίδραση θα έχει επίσης, στο εισόδημά σου. 

ζώδια σήμερα υδροχόος

Τους τελευταίους έξι μήνες, όταν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη, ποια είδες? Οι πιθανότητες είναι πως καθώς ο Κρόνος κινήθηκε προς τα πίσω στο ζώδιό σου από τον Μάιο, έπρεπε να δεις τον εαυτό σου σε ένα πιο ρεαλιστικό φως από άποψη εμφάνισης, υγείας, φυσικής κι επαγγελματικής κατάστασης, ή όλα τα παραπάνω. Αλλά, καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα, θα έχεις δικαιολογημένους λόγους να νιώθεις πιο αισιόδοξη και σίγουρη εγκαταλείποντας τις ψευδαισθήσεις ή τις αβάσιμες αμφιβολίες σου!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Από τον Μάιο, όλοι έχουν βιώσει ένα διαφωτισμό που τους άνοιξε τα μάτια. Ο Κρόνος κινήθηκε προς τα πίσω με τρόπο που σε ενθάρρυνε να σκεφτείς το νόημα της ζωής και πολλά από τα θέματα που βρίσκονται «κάτω από την επιφάνεια». Μπορεί να είχες ν’ αντιμετωπίσεις τους δαίμονές σου ή κάποιους φόβους που υπονόμευσαν τις ικανότητες και την πρόοδό σου. Όμως καθώς ο Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία σήμερα, θα σου κάνει πιο ξεκάθαρο, το πώς οι φόβοι και οι αμφιβολίες σου έχουν εμποδίσει την επιτυχία, την ευτυχία και την ευημερία σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365