Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/10 Κριός 

Ίσως χρειαστεί να επιλέξεις με ποια θέματα θα πιεστείς για να ολοκληρώσεις και με ποια θα είσαι πιο χαλαρή. Πιθανόν η ζωή να ήταν ευκολότερη αν δεν ήσουν υποτελής σε κάποιους. Αν είχες περισσότερες ενδείξεις προόδου σε έναν συγκεκριμένο τομέα, μπορεί να ένιωθες πως είσαι σε θέση να πετύχεις.

Όμως όσο πιο γρήγορα οι άλλοι καταλάβουν πως μια απόφαση είναι δική σου, τόσο πιο γρήγορα θα νιώσεις ότι αυτή η δυναμική τελικά, δεν λειτουργεί εναντίον σου αλλά υπέρ σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Αν αισθάνεσαι πως λαμβάνεις μια άκρως ανεπιθύμητη κριτική, προσπάθησε να μην δεις αυτή την κίνηση σαν προσπάθεια υπαινιγμού ή εκφοβισμού.
Ίσως να λαμβάνεις το σωστό είδος προσοχής με κάποιο τρόπο. Εξάλλου πολλές φορές τα λόγια μπορεί να δηλώνουν επιθετικότητα και να αναγκάζουν αυτόν που τα δέχεται να αμυνθεί.
Όμως δεν υπονοούν πάντα πως πρόκειται να ληφθούν σκληρά μέτρα.

ζώδια σήμερα 22/10 δίδυμοι

Πιθανότατα μπορείς να πετύχεις έναν στόχο μόνη σου. Και είναι εξίσου πιθανό, οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου να μην αμφιβάλλουν γι’ αυτό. Όμως μπορείτε και τα δύο μέρη να επωφεληθείτε, από την κατανόηση και την αποδοχή της αλήθειας. Εξάλλου, η ομαδική εργασία μοιράζει την προσπάθεια και πολλαπλασιάζει την επιτυχία. Αν χρειάζεται μια γρήγορη αναθεώρηση τόσο ο δικός σου ρόλος, όσο και των άλλων για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, αυτός θα είναι ένας πολύ καλά δαπανημένος χρόνος τώρα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

«Έλαβα τις αποφάσεις μου και μόνο αυτό χρειάζεται». Τέτοιου είδους δηλώσεις συνεπάγονται απογοήτευση για μια καθυστερημένη απόφαση. Όμως κατά κάποιο τρόπο υποδηλώνουν μια ισχυρή, αξιοθαύμαστη πίστη για ό, τι πρόκειται να κάνει κάποιος. Στον κόσμο σου τώρα, ίσως είναι καιρός να κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα. Τα καλά νέα είναι πως έχεις τη θέληση και τον δυναμισμό να το κάνεις.

ζώδια σήμερα 22/10 λέων

Συνήθως όταν πεινάς έχεις επιλογές ή έχεις εντοπίσει τη σωστή περιοχή για να ικανοποιήσεις αυτή την ανάγκη σου. Αυτό μπορεί να συνοψίσει πάνω – κάτω, την κατάσταση που βιώνεις τώρα. Μια απάντηση ή μια λύση, μπορεί να βρεθεί εκεί που την ψάχνεις. Ωστόσο η ικανοποίηση που επιθυμείς, απαιτεί να εξερευνήσεις τρόπους πιο κατάλληλους – ή λογικούς!

ζώδια σήμερα παρθένος

Πάντα υπάρχουν επιλογές για την ολοκλήρωση μιας εργασίας. Μπορεί να πιστεύεις πως θα ήταν χρήσιμο να είσαι σε θέση να απορρίψεις μια συγκεκριμένη πρόκληση, αντί να την αποδεχτείς υποχρεωτικά. Όμως πρέπει να πιστέψεις πως αν πάρεις την απόφαση να την αναλάβεις… πιθανόν θα είναι κάτι που θα χαρείς που έκανες τελικά.

ζώδια σήμερα 22/10 ζυγός

Γιατί να στέκεσαι όρθια, αν μπορείς να καθίσεις? Γιατί να περπατήσεις αν υπάρχει κινούμενος διάδρομος? Φαίνεται λοιπόν πως έχεις επιλογές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Όμως είτε λόγω συνήθειας είτε λόγω φόβου πως θα παραβείς ορισμένους κανόνες, μάλλον δεν τις έχεις εντοπίσει. Γι’ αυτό επιβράδυνε και δες πώς μπορείς να φτάσεις από το ένα σημείο στο άλλο τώρα. Μια πρωτοποριακή σκέψη, μπορεί να σου αποκαλύψει έναν εμπνευσμένο και καθησυχαστικό δρόμο, προς τα εμπρός.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μπορεί να νομίζεις πως κάποιος έχει το κλειδί για ορισμένες βασικές γνώσεις. Είναι ενδιαφέρον όμως το γεγονός, πως αυτό το άτομο μπορεί να αισθάνεται το ίδιο για σένα! Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε μια κοινή κατάσταση που είναι δύσκολο να απαντήσετε, βάλτε τα κεφάλια σας μαζί για να βρείτε μια λύση που να λειτουργήσει και τους δύο. Στην πραγματικότητα, αυτό ίσως να είναι τόσο απλό… που δεν αναγνωρίζεται εύκολα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Θεωρείς μια πρόκληση ενδιαφέρουσα? Θα είναι καλό αν συμφωνήσεις πως είναι. Αντί όμως να την αντιμετωπίσεις και να την κατακτήσεις απλά και μόνο για να το κάνεις, εξέτασε προσεκτικά τι έχεις να κερδίσεις απ’ αυτή την προσπάθεια. Σε κάποιο σημείο, η ανταμοιβή μπορεί να είναι προφανής. Ωστόσο, θα ανακαλύψεις πως η λήψη ενός τολμηρού βήματος για την επίλυση αυτού του ζητήματος, είναι το μέσον για την επίτευξη του σκοπού σου, με άλλο τρόπο. Αυτό, το κάνει να αξίζει διπλά!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μπορεί να μην βυθίζεσαι συχνά σε ζωντανούς, ευφάνταστους κόσμους. Ωστόσο κάνοντάς το τώρα, θα τροφοδοτήσεις ουσιαστικά μια φιλοδοξία που μπορείς να πραγματοποιήσεις, χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τις δεξιότητες που διαθέτεις. Προσπάθησε λοιπόν να ανοίξεις το μυαλό σου και να δεις πόσο άχρηστη έγινε μια ζώνη άνεσης. Αυτός ο έλεγχος πραγματικότητας θα σου αποκαλύψει πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις ένα όριο. Δες τι κάνει για σένα, η καθοδήγηση από την έμπνευση.

ζώδια σήμερα υδροχόος

Αν πιέζουμε το μυαλό μας, σκεφτόμαστε ασταμάτητα ή υπερβολικά. Όμως αυτή η κίνηση φέρνει στη σκέψη μας, την εικόνα μιας συγκεκριμένης μεσαιωνικής συσκευής βασανιστηρίων! Ο εγκέφαλός σου μάλλον θα εκτιμήσει τη μετατόπιση της εστίασης του, από εκεί που χρησιμοποιήθηκε έντονα, τελευταία. Η «φαιά ουσία» σου, πιθανότατα είχε αρκετές πληροφορίες για επεξεργασία. Τώρα, οι εξαιρετικές ικανότητες εστίασής σου….. χρειάζονται αλλού!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μπορεί να κουβαλάς κάποιες ευθύνες και ορισμένα βάρη με προθυμία. Όμως τα επερχόμενα γεγονότα θα σου αποκαλύψουν πως έχεις τη δυνατότητα να πάψεις να τα επωμίζεσαι. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις, είναι να αποδεχτείς πως δεν είσαι υποχρεωμένη να τα κουβαλάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365