Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Αποφυλακίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης - ΣΥΡΙΖΑ: Τι είναι αυτό που τον συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Μένιο Φουρθιώτη

Με διάταξη του ανακριτή αποφυλακίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης.


Στον παρουσιαστή επιβλήθηκαν οι εξής όροι για να αποφυλακιστεί:


-Εγγύηση 30.000 ευρώ

-Εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές το μήνα

-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

-Απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.


ΣΥΡΙΖΑ: Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Μένιο Φουρθιώτη;


«Μετά τους ύμνους στην γενική γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής, κ. Νικολάου και τα προκλητικά προνόμια εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενοι του, ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίζεται μετά από 5 μήνες, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του.


Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουδέποτε απάντησε για τις σχέσεις της με έναν άνθρωπο, ο οποίος έφτασε στο σημείο να τραμπουκίσει ακόμα και υπουργό της εντός του γραφείου του». «Γεγονός που είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του… υπουργού», προσθέτει και σχολιάζει πως «πέντε μήνες μετά, τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα». «Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;», διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση και καταλήγει:


«Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον ότι ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Φαίνεται ότι κάποιοι προνόησαν ώστε να μην βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις από τυχόν αποκαλύψεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365