Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Έρχονται νέα μέτρα για χώρους ανεμβολίαστων

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαίωσε σήμερα πως επίκεινται νέα μέτρα

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια για νέα μέτρα σε μεικτούς χώρους, όπως τα θέατρα - Μη διαπραγματεύσιμο το ενδεχόμενο οριζόντιου lockdown.


Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιβεβαίωσε σήμερα πως επίκεινται νέα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκρηξη κρουσμάτων και η αυξανόμενη πίεση στο ΕΣΥ. 


Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο υπουργός διευκρίνισε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νέα μέτρα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - πλην του οριζόντιου lockdown.


«Δεν υπάρχει περίπτωση για οριζόντια περιοριστικά μέτρα, δεν υπάρχει περίπτωση τοπικών lockdown, αλλά ούτε και περιορισμών σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους».


Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι «οι όποιοι περιορισμοί θα αφορούν χώρους εμβολιασμένους με μη εμβολιασμένους, όπως τα θέατρα».


Διεμήνυσε, άλλωστε, ότι «δεν θα ανοίξουμε κλειστούς χώρους για μη εμβολιασμένους στην εστίαση», ενώ υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση με πολιτική απόφαση και με συζήτηση με λοιμωξιολόγους να υπάρχουν περιορισμοί σε χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365