Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Στα όρια της κατάθλιψης οι παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες

Αναλυτικά όσα είπε

Ο Σωτήρης Τσάτσος με αφορμή το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση των ποδοσφαιριστών των μικρότερων Κατηγοριών.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Τσάτσος, όπου με αφορμή το θάνατο του Νίκου Τσουμάνη αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση των ποδοσφαιριστών στις μικρότερες κατηγορίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς αυτά που λέγαμε, έγιναν. Γίναμε μάντες κακών. Αυτή είναι η προέκταση των προβλημάτων των ποδοσφαιριστών των μικρότερων κατηγοριών. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν σοβαρό θέμα. Τα λέγαμε αλλά στην Ελλάδα δεν υπολογίζουν τίποτα.

Υπάρχει η γνώμη ότι είναι καλοπληρωμένοι. Οι παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες έχουν προβλήματα. Στα όρια της κατάθλιψης είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2 και η Γ Εθνική. Ζουν κάποιοι από αυτό. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν η Πολιτεία και οι παράγοντες. Ελπίζω να μην συμβεί κάτι παρόμοιο. Πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Πρέπει η Πολιτεία, η ΕΠΟ και ο Αυγενάκης να πέσουν πάνω στα προβλήματα των αθλητών αυτών των κατηγοριών και να βρουν λύση. Πιστεύω ότι δεν θέλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365