Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση, έρχεται κακοκαιρία διαρκείας με πολλές βροχές και κρύο

Πιο αναλυτικά

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη, έρχονται βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η πρόβλεψη για τον καιρό των επόμενων ημερών από Σάκη Αρναούτογλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη.


Πιο αναλυτικά, ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι οι βροχές και οι καταιγίδες που έρχονται από την Τετάρτη είναι «εν δυνάμει επικίνδυνες».


Παράλληλα, διευκρινίζει ότι «η ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι ακόμα ανοιχτές».


Η ανάρτηση Αρναούτογλου:


«Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Tετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα!)


H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!»


Κακοκαιρία διαρκείας με πολλές βροχές και κρύο «βλέπει» ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος αναφέρει ότι το «πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας» έρχεται αυτή την εβδομάδα και θα δώσει πολλές βροχές ιδιαίτερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.


Η μεταβολή του καιρού θα είναι αισθητή από το βράδυ της Τετάρτης όταν και θα φτάσει στη χώρα μας ένα οργανωμένο σύστημα από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης.


«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αυτή η κακοκαιρία. Την παρακολουθούμε και θα δούμε ποιες περιοχές θα είναι στο κόκκινο» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης που συστήνει υπομονή. Σχεδόν σίγουρο είναι ότι η κακοκαιρία θα έχει διάρκεια και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι και το Σαββατοκύριακο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365