Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Σουρεάλ καταστάσεις: Αρνητής απαίτησε ανεμβολίαστη και χωρίς μάσκα για να τον κουρέψει σε κομμωτηριο

Ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ
Aπίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή έναν αρνητή του κορονοϊού που ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια και στη συνέχεια έκανε μήνυση ζητώντας 10.000 ευρώ!

Ένας άνδρας, αρνητής της πανδημίας του κορονοϊού, πήγε σε κομμωτήριο της Θεσσαλονίκης χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού και ζήτησε να κουρευτεί χωρίς να φορά μάσκα. Σε μια άλλη περίπτωση ένας αρνητής είχε ζητήσει να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια.


Τα απίστευτα περιστατικά αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Όπως είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

1 σχόλιο:

  1. Αν για κάποιο λόγο υγείας, ή επειδή φοβάμαι, η έχω επιφύλαξη για το εμβόλιο, θα ντρεπόμουν να είμαι στη ίδια πλευρά με τέτοια ψεκασμενα νουμερα και θα πήγαινα να εμβολιαστω άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365