Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 15/10 Κριός 

Μην πείσεις τον εαυτό σου ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν σε κόντρα. Ίσως κοιτάξεις το παρελθόν και πιστέψεις πως η απογοήτευση… είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα για κάτι που προσπαθείς να πετύχεις τώρα.
Αν όμως είσαι αποφασισμένη να συμπεριλάβεις την απαισιοδοξία, τότε είναι εξίσου δίκαιο, να νιώθεις κι αισιόδοξη. Το τι θα πετύχεις, θα καθοριστεί από το πόσο έτοιμη είσαι να βάλεις και τα δύο στην εξίσωση. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ένταση μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με φοβέρα. Της αρέσει να προκαλεί μια συγκεκριμένη απάντηση.
Όταν την λαμβάνει, αισθάνεται ισχυρότερη ή ανώτερη. Όμως στην πραγματικότητα, είναι όλο λόγια και καθόλου έργα. Μπορεί να δημιουργήσει μια καλή δόση εκφοβισμού, αλλά στηρίζεται απόλυτα στην προθυμία σου να τρομοκρατηθείς.
Γι’ αυτό αν αισθάνεσαι πως δημιουργείται ένταση τώρα στον κόσμο σου, μην την τροφοδοτήσεις με φόβο. 

ζώδια σήμερα 15/10 δίδυμοι

Ακόμα και στην εποχή μας, οι ανιχνευτές ψεύδους δεν είναι αλάνθαστοι. Όσο κάποιος είναι ήρεμος και σίγουρος, η συσκευή δεν θα τον αμφισβητήσει. Έτσι, είναι καθησυχαστικό που τα ένστικτά σου είναι πιο εξελιγμένα στην ανίχνευση αυτού που προκύπτει σαν τέχνασμα. Στον κόσμο σου, αν κάποιος λέει κάτι που ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, το πιθανότερο σημαίνει… πως είναι. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν κάποιος που διαγωνίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή νιώθει άβολα όταν ερωτηθεί αν η απάντησή του είναι τελική, νιώθει αγχωμένος. Γνωρίζει πως μετά την τελική του απάντηση, δεν θα υπάρχει επιστροφή. Φυσικά, η ένταση σύντομα μετατρέπεται σε απόλαυση, όταν αποδειχτεί σωστή η απάντησή του. Με το ίδιο τρόπο, πρέπει να πιστέψεις πως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο με την απόφαση που πήρες – ή πρόκειται να πάρεις. 

ζώδια σήμερα 15/10 λέων

Τα ελαστικά ρούχα έχουν γίνει πιο μοντέρνα τα τελευταία χρόνια. Ίσως, οι ημέρες κάθε είδους που είναι πολύ μεγάλο ή μικρό να είναι πια μετρημένες. Ίσως, κινούμαστε προς κάτι κατάλληλο και προσαρμοσμένο αυτόματα στις ακριβείς απαιτήσεις μας. Στον κόσμο σου τώρα, ήρθε η ώρα να αλλάξεις συγκεκριμένες συνθήκες που σου ταιριάζουν καλύτερα. Μια πρόσφατη αλλαγή σου έδωσε τη δύναμη να το κάνεις! 

ζώδια σήμερα παρθένος

Τι είναι αυτός ο θόρυβος? Αν κάποιος μας το πει ξαφνικά, δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε καχυποψία ή φόβο. Φυσικά, αυτό που μπορεί να ακούγεται εκφοβιστικό μπορεί να αποδειχθεί πως ίσως μας κάνει να γελάσουμε αργότερα. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να σταματήσεις να προετοιμάζεις τον εαυτό σου για τα χειρότερα…και να υιοθετήσεις μια πιο ανάλαφρη στάση απέναντι σ’ αυτό που νιώθεις πως είναι ένα επικείμενο πρόβλημα.

ζώδια σήμερα 15/10 ζυγός

Όταν παρακολουθείς μια συζήτηση…. πολλές φορές παρατηρείς πως και οι δύο πλευρές υπερασπίζονται με πάθος τα «πιστεύω» τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα λύσουν τις αντιθέσεις τους με μπουνιές. Αν κάποιος γνωρίζει πώς να προσφέρει μια διαφορετική άποψη με ισορροπημένο, αρμονικό τρόπο, είσαι εσύ. Αυτή η έμφυτη ικανότητά σου, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Τα άτομα με μεγάλες λίστες υποχρεώσεων τείνουν να είναι και τα πιο ενδιαφέροντα. Κάποιοι άλλοι πάλι, θέλουν το χρόνο τους. Τα πολυάσχολα άτομα αλληλοεπιδρούν με άλλα εξίσου ενεργά άτομα, για να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πράγματα. Γι’ αυτό κι εσύ μην απογοητεύεσαι από ευθύνες που πιστεύεις πως δεν είναι απόλυτα δικές σου. Μπορεί να νιώσεις ισχυρή ικανοποίηση, αν εντυπωσιάσεις τους άλλους με την αξιοπιστία σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Παρά τα όσα μπορεί να νομίζεις, υπάρχει κάτι λογικό μέσα σε ό,τι σου φαίνεται ανούσιο. Μπορεί να μην έχει νόημα για σένα τώρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μια συγκεκριμένη κατάσταση, δεν υποστηρίζεται από πολλή λογική. Ωστόσο, θα χρειαστείς δύο πράγματα για να το διαπιστώσεις. Το πρώτο είναι ένα πιο ανοιχτό μυαλό. Το δεύτερο είναι η υπομονή. Άφησε στην άκρη την απογοήτευση και δες τι μπορείς να κάνεις σχετικά με την εφαρμογή και των δύο τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Κάποιος φαίνεται να έχει άφθονη σοφία βασισμένη στην εμπειρία που θέλει να μοιραστεί μαζί σου. Χωρίς όμως να ακούγεσαι αλαζονική, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι δεν είσαι τόσο νέα κι άπειρη όσο νομίζουν οι άλλοι. Μην απορρίπτεις όμως και τις χρήσιμες συμβουλές που προσφέρονται, γιατί μπορεί να χειροτερέψεις τα πράγματα λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις δικές σου απόψεις σε ένα συγκεκριμένο τομέα. 

ζώδια σήμερα υδροχόος

Κάτι πρόκειται να κάνει τον κύκλο του. Είναι ενδιαφέρον πως μπορεί να συμβεί, χωρίς την προσπάθεια ή την παρέμβασή σου. Κάτι ή πιθανώς κάποιος από το παρελθόν σου, θα ξαναμπεί στον κόσμο σου, με έναν τρόπο που δεν πίστευες ποτέ πως θα συμβεί. Ένας όμως από τους πολλούς νόμους του σύμπαντος είναι, πως προσελκύουμε αυτό που μας ανήκει. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσεις τι συμβαίνει.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Κοίτα τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Είτε ακούμε αυτά τα λόγια είτε τα λέμε στον εαυτό μας, υποδηλώνουν μια «σκοτεινή πλευρά». Με αποτέλεσμα, αυτό να μας αφήνει να εστιάσουμε σε μία επιλογή. Μάλλον κουράστηκες να βλέπεις κάτι με απαισιοδοξία. Ήρθε ή ώρα να αλλάξεις προοπτική. Και ο σωστός τρόπος για να το δεις… είναι με αισιοδοξία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365