Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Φώφη Γεννηματά: Έφτασε η σορός της στη Μητρόπολη – Σκεπασμένο με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ το φέρετρο

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και στις 14:00 θα γίνει η εξόδιος ακολουθία
Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε πριν λίγο η σορός της Φώφης Γεννηματά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και στις 14:00 θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη και στη συνέχεια η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, παραχώρησε τον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς.

Το φέρετρο της Φώφης Γεννηματά είναι καλυμμένο με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Οι επικήδειοι για τη “Φώφη”

Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα την αποχαιρετήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

Η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά έχει ζητήσει αντί στεφάνων να ενισχυθούν με δωρεές το Χαμόγελο του Παιδιού και η Κιβωτός του Κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365