Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Κοζάνη μετά την ήττα απο τον Εδεσσαϊκό

Αναλαμβάνει ο 45χρονος Σάκης Παπαβασιλείου παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Κερλίδη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης στην οποία νέος προπονητής αναλαμβάνει ο 45χρονος Σάκης Παπαβασιλείου παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Κερλίδη. 

Ο νεαρός τεχνικός με θητεία σε Πιερικό Ολυμπιακό Βόλου, Ιάλυσο, Χανιά, Νέστο Χρυσούπολης, Καραϊσκάκη Άρτας, Αιγινιακό και Βατανιακό είχε συμφωνήσει φέτος να αναλάβει την Καβάλα στην SL 2  αλλά αφού αυτό δεν έγινε τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία. Ο τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Κοζάνη και αναμένεται να προπονήσει το μεσημέρι για πρώτη φορά την ομάδα.

Η διοίκηση της ομάδας με την ήττα σοκ από τον Εδεσσαϊκό στην 1η αγωνιστική θεώρησε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και προχώρησε σε αυτή την αλλαγή φέρνοντας έναν καταξιωμένο προπονητή που ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό, κάτι που θέλει να κάνει η Κοζάνη. 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλά εκεί στην περιοχή της Κοζάνης καί Πτολεμαΐδας τό έχετε νά διοχνετε προπονητές,ρε αν ήταν καταξιωμένος αυτόν πού πήρατε τώρα δεν ξέρετε τίποτα γι αυτόν πού διώχνετε άσχετοι, κοιτάξτε με την πρώτη στραβή μη διώξετε καί αυτόν πού πήρατε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365