Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 24/10 Κριός 

Οι υπερήρωες πάντα επαινούνται όταν φτάνουν στην ώρα τους για να αποτρέψουν κάποια επική καταστροφή. Όμως οι κοινοί θνητοί, μάλλον δεν αναλογίζονται πόση προσπάθεια και προετοιμασία χρειάστηκε!
Μπορεί λοιπόν κι εσύ να νιώθεις πως πρέπει να κάνεις πολλά στο παρασκήνιο για να συνεχίσεις να ικανοποιείς τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, οι γενναίες σου προσπάθειες, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Αντιθέτως θα θεωρηθούν ανεκτίμητες. Άφησε μόνο να περάσει λίγος χρόνος για να γίνει σαφές.

ζώδια σήμερα ταύρος

Πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις που παρακολουθούμε σε διάφορες ταινίες, βασίζονται σε παρεξηγήσεις που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας.
Όμως παρόλο που γελάμε μ’ αυτό που συμβαίνει σε έναν χαρακτήρα, συχνά δεν είναι διασκεδαστικό για τον ίδιο.
Ίσως, ήρθε η ώρα και για σένα να υιοθετήσεις μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση σε μια παρεξήγηση που σου φαινόταν πολύ σοβαρή στο παρελθόν. Ίσως και να γελάσεις μ’ αυτήν τώρα. 

ζώδια σήμερα 24/10 δίδυμοι

Μερικές φορές, πραγματικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που νιώθουμε. Η καρδιά μας μπορεί να έχει το δικό της σκεπτικό, αντιδρώντας με τρόπους που παλεύουμε…. όχι μόνο να ελέγξουμε, αλλά και να κατανοήσουμε. Ωστόσο, για να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, πρέπει πρώτα να τους δώσουμε τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν νόημα. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί έχουν σημασία. Αυτό ίσως να είναι το πρώτο ουσιαστικό σου βήμα για να κατανοήσεις, γιατί νιώθεις… όπως νιώθεις τώρα.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων χάνουν τις πτήσεις των διακοπών τους? Πιθανώς. Η προθυμία μας να ξεκινήσουμε μια συναρπαστική περιπέτεια είναι συνήθως αρκετά σημαντική για να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν την καθυστερεί ή δεν την εμποδίζει. Μπορεί λοιπόν ο τρόπος που αναλαμβάνεις μια υποχρέωση ή μια ευθύνη να μειώνει σημαντικά κάθε πιθανότητα εμποδίων. Έχεις δίκιο λοιπόν που το αντιμετωπίζεις με τη σημασία που του πρέπει!

ζώδια σήμερα 24/10 λέων

Οι προσαρμογές στη συμπεριφορά σου μπορεί να είναι λεπτές κι ανεπαίσθητες…κι όχι δραματικές. Δεν χρειάζεται πάντα να το βλέπεις, σαν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τη συνειδητή απόφαση να δεις τις συνθήκες από μια φρέσκια, πιο ανοιχτόμυαλη οπτική. Θα διαπιστώσεις πως το να κάνεις κάτι παρόμοιο τώρα… δεν είναι μόνο εκπληκτικά εύκολο, αλλά και χρήσιμο – ίσως και επίκαιρο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Ακόμη και όταν οι συνθήκες φαίνονται αρκετά σταθερές και εύκολες στη διαχείριση, κάνοντας κάτι τολμηρό, εξακολουθούμε να αντέχουμε σε περίπτωση που προκύψει κάποια αόρατη εξέλιξη. Όμως υιοθετώντας αυτή την τακτική δημιουργείται μια αβάσιμη αίσθηση φόβου… και υποτιμά μια δυνητικά επικείμενη πιθανότητα επιτυχίας στην πορεία. Επομένως, μην αναβάλλεις μια προσπάθεια, που βασίζεται στην πίστη που έχεις πως την αξίζεις.

ζώδια σήμερα 24/10 ζυγός

Συχνά παρερμηνεύουμε ή παρεξηγούμε κάτι. Στη δική σου περίπτωση, μπορεί να έχεις παρερμηνεύσει μια κατάσταση ή μια ρύθμιση, με αποτέλεσμα να νιώθεις νευρικότητα ή φόβο. Σκέψου όμως πως μπορεί η κατανόησή σου για κάτι, να μην είναι τόσο ακριβής όσο πίστευες. Γι’ αυτό σταμάτα να τροφοδοτείς παραπάνω, το αβάσιμο άγχος σου.

ζώδια σήμερα σκορπιός

«Υποθέτω ότι θα μπορούσα να νιώσω άνετα». Γνωρίζουμε τι πιστεύουμε και αισθανόμαστε… όταν λέμε τέτοιες κουβέντες. Συνήθως λέγονται μετά από μια ξεκάθαρη παραίτηση από περιστάσεις, που ενδέχεται να εξελιχθούν πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε. Όμως μια καθυστέρηση στον κόσμο σου, μπορεί να προσφέρει την τέλεια ώθηση προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση που χρειάζεσαι. Λοιπόν, βολέψου και καλωσόρισέ την!

ζώδια σήμερα τοξότης

Μην προσπαθείς να μετατρέψεις μια συγκεκριμένη αναζήτηση…. σε κάτι τέλειο. Αυτό όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθεί. Είναι πιθανό μια παραπλανητική επιδίωξη να καθυστερήσει να κάνει ένα ουσιαστικό βήμα προς κάτι, που ρεαλιστικά είναι πιο εφικτό. Είναι πιο σημαντικό να ξεκινήσεις κάτι αργά και πρακτικά… παρά να προσπαθήσεις να πετύχεις λάμψη… από την αρχή.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μια βραχυπρόθεσμη λύση μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα. Αν κάτι μεσοπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο δεν είναι διαθέσιμο ή έτοιμο ακόμα, τότε θα αισθανθείς πως μια πρόοδος – έστω και σύντομη – είναι καλύτερη από καμία. Να γνωρίζεις όμως, πως μια «γρήγορη λύση» μπορεί να φανεί απατηλά χρήσιμη. Να είσαι υπομονετική και φρόντισε να μην δημιουργήσεις περιττά εμπόδια στον εαυτό σου τώρα. 

ζώδια σήμερα υδροχόος

Η αναλογία που αφορά το αν ένα ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισό γεμάτο είναι βοηθητική εικονογράφηση… όταν απεικονίζεται η αισιοδοξία, έναντι της απαισιοδοξίας. Θα διαπιστώσεις πως οι περιστάσεις που έβλεπες θετικά αντιμετωπίζονται τώρα με ασυνήθιστα αρνητικό πρίσμα. Ωστόσο, αυτό το παροιμιώδες ποτήρι παραμένει μισογεμάτο! Επομένως, μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε πείσουν πως κάτι δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που χρειάζεται. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η αλλαγή περιλαμβάνει πάντα πρόοδο. Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που δεν το βλέπουμε έτσι! Μια απροσδόκητη αλλαγή μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα τεράστιο εμπόδιο για κάποιες εξελίξεις που προχωράνε άνετα. Όμως αντί να βλέπεις την αλλαγή σαν μια ανεπιθύμητη εξέλιξη, δες την σαν μια έγκαιρη και χρήσιμη προσθήκη, σε ένα συνεχές σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365