Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Πέραμα: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση σε πυροσβέστες στο Σχιστό

Από την επίθεση, μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης
Επίθεση σε πυροσβεστικό όχημα σημειώθηκε στο Σχιστό το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά το πέρας της κηδείας του 18χρονου Ρομά.

Άγρια επίθεση πραγματοποίησε ομάδα Ρομά στο Σχιστό, το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, οπότε και κηδεύτηκε ο 18χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από πυρά ανδρών της ΕΛΑΣ.

Οι δράστες άφου ξυλοκόπησαν, σύμφωνα με αναφορές, τους πυροσβέστες, διέφυγαν στην συνέχεια αφαιρώντας ασύρματο, διασωστικό εξοπλισμό, χρήματα, αλλά και προσωπικά αντικείμενα των μελών της Πυροσβεστικής. 

Από την επίθεση, μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε ένας πυροσβέστης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η άγρια επίθεση μέσα στη μέση του δρόμου, από άνδρες οι οποίοι διέφυγαν στη συνέχεια με όχημα.


1 σχόλιο:

  1. Για αυτήν την εγκληματική επίθεση οι υπερευαίσθητοι δημοσιογράφοι και πολιτικά κόμματα δεν θα κάνουμε εκπομπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365