Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Μητροπολίτης Λάρισας: “Δείχνει” χρυσαυγίτες και οπαδούς του Σώρρα ως αντιεμβολιαστές

Εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω να έρθουν όλοι να εμβολιαστούν πριν πεθάνουν
Εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έξω από εκκλησίες θα γίνονται κάθε Κυριακή στη Λάρισα, με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμου, ο οποίος σε δηλώσεις του “έδειξε” χρυσαυγίτες και οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα ως αντιεμβολιαστές.


Ο Μητροπολίτης είχε απαντήσει με χιούμορ σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από τη Μητρόπολη, διαμαρτυρόμενοι γι’ αυτή την πρωτοβουλία, κερνώντας τους σοκολατάκια.


Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σημειώνει ότι “οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν εδώ απ’ έξω δεν έχουν σχέση με την Ορθόδοξη εκκλησία.

Ήταν καμιά 20αρια οπαδοί του Σώρρα, ντυμένοι με λευκά πουκάμισα, καμιά 20αρια άνθρωποι του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο πρόσφατα καταδικάστηκε από τα δικαστήρια της χώρας μας ως εγκληματική οργάνωση.

Όμως, από το 1992 έχει καταδικαστεί από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος ως εξωεκκλησιαστική οργάνωση.

Άρα λοιπόν μου ήρθαν κάποιοι ελληνολάτρες, κάποιοι ακροδεξιοί  και μέσα σε αυτούς μπήκαν 6 ή 7 οι οποίοι έχουν σχέση με έναν καθηρημένο κληρικό εδώ στην περιοχή ή βρήκαν ανοικτά και μπήκαν, να το πούμε απλά κι έτσι μαζεύτηκε αυτό το συνονθύλευμα”.

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο Μητροπολίτης, “εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω να έρθουν όλοι να εμβολιαστούν πριν πεθάνουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365