Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 16/10 Κριός 

Μπορεί να αισθανθείς πως η προσοχή σου εστιάζει σε πτυχές του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και θα προτιμούσες να αγνοήσεις. Ίσως είχες κάνει καλή δουλειά αγνοώντας τα.
Αυτός είναι ο λόγος που νιώθεις απογοήτευση τώρα, επειδή αισθάνεσαι πως αξίζουν ξανά την προσοχή σου. Όμως η λέξη κλειδί είναι το «οριστικό κλείσιμο». Και είσαι πολύ κοντά για να το πετύχεις τώρα. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Είσαι εξοικειωμένη με τη σκηνή στο Jurassic Park όπου ο Sam Neill γυρίζει το κεφάλι της Laura Dern σταθερά για να δει τους τεράστιους δεινόσαυρους δίπλα της, που κατά κάποιο τρόπο δεν κατάφερνε να δει?
Το ίδιο κάνει και με σένα το σύμπαν… ίσως εντελώς ασυναίσθητα. Όμως φαίνεται πως πάντα το κάνει για έναν σπουδαίο λόγο. Γι’ αυτό καλωσόρισε όποιο τρόπο νιώθεις, πως σε πιέζει έντονα τώρα. 

ζώδια σήμερα 16/10 δίδυμοι

Όλοι ξεχνάμε πως ήρθαμε σ’ αυτόν τον πλανήτη για να διασκεδάσουμε. Φυσικά, μια ζωή χωρίς προκλήσεις θα ήταν εξαιρετικά βαρετή. Αλλά πολλοί από τους κατοίκους της Γης πιστεύουν πως ζωή είναι, να εργάζονται σε μια δουλειά που μισούν.. για να εξοφλούν λογαριασμούς που μόλις καταφέρνουν να πληρώσουν. Από ποια δυσάρεστη, κουραστική ή μη εμπνευσμένη ρουτίνα μπορείς να απελευθερωθείς τώρα? Δεν είναι τόσο ανέφικτο όσο πιστεύεις. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Όλοι έχουμε βιώσει την απογοήτευση που συνδέεται με το πόσο δύσκολα κάνουμε τώρα κάτι, που στο παρελθόν κάναμε με μεγαλύτερη ευκολία. Δυστυχώς όμως κανένας από εμάς δεν γίνεται νεότερος! Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε πως είμαστε ευλογημένοι με σοφία και φαντασία που βασίζονται στην εμπειρία που μας έλειπε τότε. Αξιοποίησέ τα τώρα για να ξεπεράσεις αυτό που μπορεί να σου φαίνεται πιο δύσκολο, από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. 

ζώδια σήμερα 16/10 λέων

Υπάρχει πάντα κάτι ικανοποιητικό όταν βλέπεις μικροσκοπικούς βλαστούς φυτών να «σκάνε» από το έδαφος. Είναι σαφές ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αναγνωρίζουν τα φυτά πως το πιο σημαντικό εμπόδιο έχει ξεπεραστεί? Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αλλά στον κόσμο σου, ακόμη και ένα μικρό σημάδι προόδου μπορεί να υποδηλώνει πως βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο! 

ζώδια σήμερα παρθένος

Αυτό που λέει κάποιος κι αυτό που το ένστικτό σου ερμηνεύει σαν πραγματικότητα, μπορεί να είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί αντίστροφη ψυχολογία για να πάρει αυτό που θέλει. Μπορεί να λέει πως δεν θέλει κάτι, με την ελπίδα ότι θα επιμείνεις για να το δεχτεί. Δεν υπάρχει τίποτα ύπουλο ή απόκρυφο σε αυτό. Αν όμως η εσωτερική φωνή σου σε ειδοποιεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει… τότε άκουσέ την.


ζώδια σήμερα 16/10 ζυγός

Ορισμένες συνθήκες μπορεί να φαίνονται γνωστές. Στην πραγματικότητα, ίσως να κλείσεις τα μάτια σου και να προβλέψεις το αποτέλεσμα με αξιοσημείωτη ακρίβεια. Αλλά αν απορρίψεις κάτι σαν ανάξιο για δεύτερη ματιά, ίσως παραβλέψεις αυτό που περιμένει να ανακαλυφθεί μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Ένα πιο ανοιχτό μυαλό μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα ζημιώσεις με τέτοιο τρόπο τον εαυτό σου. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει «ελεύθερη βούληση». Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να ασκήσεις αυτό το δικαίωμα στο έπακρο. Υπάρχουν όμως και στιγμές που εύχεσαι μια αόρατη δύναμη να πάρει τον έλεγχο της ζωής σου και να σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Στην πραγματικότητα, και τα δύο συμβαίνουν συνεχώς! Όμως εσύ, μάλλον γνωρίζεις την καθοδήγηση που λαμβάνεις τώρα ή πολύ σύντομα. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Ακόμα και τα αστεία που μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων, μπαγιατεύουν με τον καιρό. Νιώθουμε βέβαια ευγνωμοσύνη για το ευχάριστο διάλειμμα που μας προσφέρουν. Όμως όταν ακούμε το ίδιο αστείο ξανά, μας φαίνεται λιγότερο ελκυστικό. Αν κάτι από το παρελθόν σου που είχες δει με ανάλαφρο τρόπο φαίνεται λίγο πιο σοβαρό, μην το φοβάσαι. Έχεις εξελιχθεί… και τώρα το βλέπεις πολύ πιο ρεαλιστικά..

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οι άνθρωποι μιλούν συχνά για το πόσο επαναλαμβανόμενες είναι οι καθημερινές ρουτίνες. Μερικές φορές, είναι διασκεδαστικό να επιταχύνεις σκόπιμα τις καταστάσεις για να δεις αν μπορείς να συνεχίσεις! Υπάρχει πάντα κάτι συναρπαστικό αν ανακαλύψεις πως μπορείς, να το κάνεις. Γι’ αυτό αν αισθάνεσαι ότι ο ρυθμός της ζωής επιταχύνεται με κάποιο τρόπο, δες το σαν κάτι συναρπαστικό και όχι σαν κάτι που θα σε απογοητεύσει. 

ζώδια σήμερα υδροχόος

Συχνά, δεν μας απασχολεί το πώς βρίσκουμε μια απάντηση ή φτάνουμε σε ένα συμπέρασμα, αρκεί να το βρούμε για να τελειώνουμε. Αν νιώθεις καλά τότε σημαίνει πως είναι σωστό. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να είσαι πιο δεκτική στην ιδέα να κάνεις μια πολύτιμη ανακάλυψη μέσα από δοκιμασίες και σφάλματα. Θα κάνεις την σοφή κίνηση αν εξερευνήσεις πολλές δυνατότητες, αντί για μία… τώρα. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η Αρνητικότητα και η Αμφιβολία αγκαλιάζονται όταν μας βλέπουν να κοιτάμε με λάθος τρόπο κάποιες πτυχές της ζωής μας. Τους αρέσει όταν πιστεύουμε ότι μας λείπει κάτι που ουσιαστικά…δεν μας λείπει. Ανοίγουμε την πόρτα και στις δύο όταν συμβεί αυτό! Μια ειλικρινής όμως στάση ευγνωμοσύνης γι’ αυτό που έχουμε καταφέρει…μεταμορφώνει αμέσως αυτήν την κατάσταση. Αυτό ακριβώς ενθαρρύνεσαι να κάνεις τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365