Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ανεμβολίαστοι: "Λαδώνουν" για ένα τραπέζι, τα κόλπα για να μπαίνουν στα νυχτερινά μαγαζιά

Η νέα... μόδα είναι να «λαδώνουν» τους πορτιέρηδες των μαγαζιών

Γεμάτα ανεμβολίαστους είναι τα νυχτερινά μαγαζιά με τους θαμώνες να προσπαθούν να λαδώσουν τους πορτιέρηδες ή μπαίνουν με δανεικές ταυτότητες και πιστοποιητικά εμβολιασμού.


Τα κρούσματα του κορονοϊού καθημερινά μένουν στα σταθερά υψηλά επίπεδα ενώ τα ποσοστά εμβολιασμού μένουν μάλλον στάσιμα.


Δεδομένου μάλιστα πως η είσοδος στα νυχτερινά κέντρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, ολοένα και περισσότερα τεχνάσματα επινοούν οι ανεμβολίαστοι προκειμένου να μπουν στα μαγαζιά και να απολαύσουν το ποτό τους θέτοντας σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους.


Η νέα... μόδα είναι να «λαδώνουν» τους πορτιέρηδες των μαγαζιών όπως φαίνεται στο ρεπορτάζ του Star ενώ, άλλοι δανείζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζί με ταυτότητες, αλλά στο κινητό.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, σε μια παρέα συνομήλικων αγοριών, εάν ο ένας έχει εμβολιαστεί, τότε οι υπόλοιποι παίρνουν το πιστοποιητικό του στο κινητό. Εκεί, αποθηκεύουν και φωτογραφία με την πίσω όψη της ταυτότητας του εμβολιασμένου.


Κι όταν τους ζητηθεί ταυτοπροσωπία στην είσοδο, ισχυρίζονται ότι ξέχασαν την ταυτότητα τους, αλλά την έχουν σε φωτογραφία στο κινητό!


«Έχουμε δεχθεί και χρηματικά ποσά, της τάξεως των 50 ευρώ για να μπει κάποιος να ακούσει το πρόγραμμα. Είχε γίνει κράτηση και τα 2 από τα 4 τραπέζια δεν ήταν εμβολιασμένοι, μου ζήτησαν να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω για το τραπέζι», δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.


3 σχόλια:

  1. Ναι ναι για να πιω ενα ποτο,θα δειχνω την ταυτότητα σε καθε μπράβο και πορτιέρη του μαγαζιου,βρε δν μας παρατατε λεω εγω.Το να κουβαλαω ταυτοτητα στην πολη μου 2 το βραδυ,χουντα λεγεται,οχι ελευθερία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθηστεριμενε το να κουβαλάς ταυτότητα είναι υποχρεοτικο εδώ και αιώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365