Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Σοκ: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης. Εξετάζεται η περίπτωση πνιγμού!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε στο αμάξι του το πρωί της Τρίτης (05/10) στην περιοχή της Καλαμαριάς, χωρίς σφυγμό και παρά την μεταφορά του σε νοσοκομείο της περιοχής δεν γινόταν να αποφευχθεί το μοιραίο.


Στο σημείο έσπευσαν το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε ύστερα από πνιγμό. Μάλιστα, οι πληροφορίες του metrosport.gr, αναφέρουν ότι προήλθε με την χρήση λουριών μίας χρήσης (tire up).


Στο παρελθόν ο Νίκος Τσουμάνης πέρασε μεταξύ άλλων από τον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365