Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε την Φώφη Γεννηματά πως «κατεβαίνει» στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση
Τις τελευταίες ώρες θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει ο έβδομος διεκδικητής στην κούρσα της διαδοχής της Φώφης Γεννηματά, (σ.σ. μετά τους κ.κ. Ανδρουλάκη, Λοβέρδο, Καστανίδη, Κεγκέρογλου, Γερουλάνο και Χρηστίδη) ωστόσο αυτό «κλείδωσε» οριστικά, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, που νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό και της ανακοίνωσε την απόφασή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως άλλωστε έκανε και με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος.

Θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση

Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την απόφασή του από το γραφείο του, στο Ίδρυμα Παπανδρέου.

Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, για να είναι κάποιος υποψήφιος για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, θα πρέπει να συλλέξει 5.000 υπογραφές μελών ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε την Τετάρτη, 20.10.2021, από την Κωνσταντινούπολη, όπου παρακολούθησε συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ είχε και συνάντηση με το δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Πλέον, αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις από το «στρατόπεδο» του πρώην πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365