Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/10 Κριός 

Οι σκηνοθέτες ταινιών τρόμου, χρησιμοποιούν συχνά ένα παλιό κόλπο για να δημιουργήσουν άγχος ή τρόμο. Αυτό που τρομάζει περισσότερο υπονοείται, παρά φαίνεται. Αυτό συμβαίνει επειδή η φαντασία μας μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύ πιο ανησυχητικό από αυτό που μας δείχνει κάποιος.
Γι’ αυτό κι εσύ μην επιτρέψεις σε κάποιον να δημιουργήσει μια αβάσιμη αίσθηση φόβου στον κόσμο σου – παρά το πόσο πειστικός μπορεί να είναι. Η προσπάθειά του θα είναι αποτελεσματική… μόνο αν του το επιτρέψεις. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Όταν οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ξεφυλλίζουν ένα κουτί για να βρουν κάτι, τους βλέπουμε συχνά να πετούν πάνω απ’ τον ώμο τους, ό, τι πιστεύουν ότι είναι περιττό ή δεν τους βοηθάει.
Ομοίως κι εσύ μπορείς να περάσεις στο διαχωρισμό της ήρας από το σιτάρι τώρα.
Η κατάργηση του περιττού ή αχρείαστου θα αποκαλύψει μια εξελικτική πορεία σε έναν συγκεκριμένο τομέα που αξίζει την προσοχή και την προσπάθειά σου.

ζώδια σήμερα 21/10 δίδυμοι

Θα βοηθούσε πολύ, αν επέτρεπες τώρα σε μια διαδικασία για την οποία έχεις επενδύσει πίστη και προσπάθεια, να εξελιχθεί μόνη της. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι. Όμως καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάτι άλλο… όσο βρίσκεσαι στην αναμονή. Άφησε αυτή την απόσπαση της προσοχής σου να σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν είσαι κάποιας ηλικίας, τότε πιθανότατα θυμάσαι κάποιες παλαιότερες διαφημιστικές αφίσες με σύνθημα «συνεχίζω ακάθεκτος» . Σημαίνει «να συνεχίσουμε να προχωράμε παρά τις δυσκολίες ή τα εμπόδια και να είμαστε επίμονοι». Γι’ αυτό κι εσύ, πριν αναθεωρήσεις ένα σχέδιο που πιθανότατα έχει αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις τελευταία, μην το σταματήσεις τώρα. Πρέπει να συνεχίσεις με πίστη και επιμονή τις προσπάθειες. 

ζώδια σήμερα 21/10 λέων

Αν είχες τη δυνατότητα να διπλασιάζεις καθημερινά ένα ευρώ… σε πόσο διάστημα πιστεύεις πως θα γινόσουν εκατομμυριούχος? Η απάντηση είναι σε είκοσι μία μέρες! Η δημιουργία κεκτημένης ταχύτητας που δημιουργεί κι ενώνει οδηγεί σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Συνέχισε να εφαρμόζεις μια επίμονη, συνεπή προσπάθεια σ’ έναν συγκεκριμένο τομέα και η επιτυχία θα φτάσει νωρίτερα από ό, τι φανταζόσουν ποτέ. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Υπάρχουν στιγμές που συγκινήσεις και ρίγη κάνουν πιο ενδιαφέρον το ταξίδι… από τον ίδιο τον προορισμό! Ακόμα κι αν θέλεις να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο με μια ιδέα ή ένα σχέδιο, τα μαθήματα που προσφέρονται στην πορεία, θα κάνουν το ταξίδι σου πιο αξιόλογο. Έτσι, προς το παρόν, προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτό… και όχι σε ό,τι φαίνεται στον ορίζοντα. 

ζώδια σήμερα 21/10 ζυγός

Ακόμη και διάσημοι συγγραφείς βιβλίων με θέμα τη δύναμη της θετικότητας, βιώνουν κάποιες αμφιβολίες. Εκεί που ένιωθες εφησυχασμένη – ή αβέβαιη – πρόσφατα, τώρα είσαι σε θέση να επιδιώξεις ό, τι αιχμαλωτίζει τη φαντασία σου. Προετοιμάσου για να δεις πόσο χρήσιμες, ήταν ορισμένες προκλήσεις. Μπορεί να μην είχες φτάσει εκεί που βρίσκεσαι τώρα… χωρίς αυτές..

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι αξιοζήλευτες ικανότητες που έχεις να είσαι λογική και πρακτική συχνά αγνοούνται. Φυσικά, κάποιες φορές είσαι επιρρεπής σε ουτοπίες και φανταστικά σενάρια. Στην πραγματικότητα όμως αγνοούνται εξίσου και οι ευφάνταστες και δημιουργικές σου ικανότητες! Καθώς η δημιουργικότητά σου βρίσκεται σε έξαρση, μην επιτρέπεις στη λογική να μειώσει ή να σβήσει ολοκληρωτικά, τις εμπνευσμένες φλόγες σου! 

ζώδια σήμερα τοξότης

Όταν ένα άτομο κάνει τη διαφορά στον κόσμο, συχνά δεν είναι μυστικό ότι είχε βοήθεια και υποστήριξη, για να το κάνει. Έλαβε και τα δύο επειδή κάποιος άλλος κατάλαβε το όραμα ή τη φιλοδοξία του. Έτσι, μην αποκλείεις τη διαφορά που θα μπορέσεις να κάνεις στον κόσμο σου τώρα. Όσον αφορά τις προκλήσεις, φαίνεται πως έχεις κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις το όραμά σου πραγματικότητα. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός αν όλοι κατέβαλλαν μεγαλύτερη προσπάθεια να ρωτήσουν για την ευημερία του άλλου. Όμως οι τυπικές απαντήσεις καθιστούν δύσκολο τον προσδιορισμό του τι πραγματικά πιστεύει ή αισθάνεται κάποιος. Πιθανότατα γνωρίζεις ποιος θα ωφεληθεί αν του υποβάλλουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Η αυθεντική κι εγκάρδια προσπάθειά σου αν το κάνεις…. θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. 

ζώδια σήμερα υδροχόος

Μερικές φορές, το μυαλό χρειάζεται ένα διάλειμμα. Όλα μπορεί να φαίνονται καλά για λίγο, αλλά η κόπωση αρχίζει σύντομα να φαίνεται. Και οι καλλιτέχνες λένε συχνά, πως αισθάνονται αναζωογονημένοι όταν απομακρύνονται από τη δουλειά τους για λίγο. Έτσι κι εσύ θα ωφεληθείς αν κάνεις τώρα ένα διάλειμμα. Απόλαυσε την ηρεμία και φόρτισε τις μπαταρίες σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σε διάφορες ταινίες βλέπουμε κάποιον να φωνάζει ή γκρινιάζει σε κάποιον για το λάθος που έκανε. Στην πραγματικότητα όμως, παρακαλεί απεγνωσμένα για τη βοήθειά του άλλου, ώστε να το διορθώσει! Μήπως το «γαύγισμα» κάποιου, είναι χειρότερο από το «δάγκωμα» του τώρα? Αυτό που μπορεί να θέλει είναι βοήθεια, ακόμα κι αν το ζητάει λιγάκι περίεργα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365