Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Η αιτία θανάτου του διευθυντή της κλινικής covid στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Είχε νοσήσει και με κορωνοϊό

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας καθώς οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως “χάθηκε” ο διευθυντής της κλινικής covid.


Ο γιατρός είχε πάει προχθές το απόγευμα για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας, όμως, η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Ξεκίνησαν οι έρευνες και λίγη ώρα μετά βρέθηκε το αυτοκίνητό του.


Παρότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, κλήθηκε στο σημείο ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.


Είχε νοσήσει και με κορωνοϊό

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr ο γιατρός δεν έδειξε λεπτό να φοβάται τον κορωνοϊό, από τον οποίο, μάλιστα, πριν από λίγους μήνες νόσησε. Τελικά τον πρόδωσε η καρδιά του.


Με δάκρυα στα μάτια η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, ανέφερε ότι είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη και σκληρή μέρα για το νοσοκομείο.

2 σχόλια:

  1. Τελικά αυτό το κυνήγι πολύ κόσμο έχει στείλει στον τάφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365