Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Facebook: Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο για να διορθώσουν το πρόβλημα

Οι εργαζόμενοι φέρεται να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς μηχανισμούς διαχείρισης
Εκατομμύρια χρήστες του Facebook, του Instagram και του What’s App βρίσκονται εκτός σύνδεσης εδώ και ώρες και οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν μπορούν να μπουν καν στο κτίριο!

Αυτό μεταδίδει η ρεπόρτερ τεχνολογίας των «ΝYTimes», η οποία επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας. Σύμφωνα με όσα γράφει σε tweet, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.



Την ίδια ώρα, ρεπόρτερ του αμερικανικού μέσου που ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι φέρεται να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς μηχανισμούς διαχείρισης. «Όχι μόνον οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές του Facebook δεν είναι διαθέσιμες για το κοινό, αλλά και οι εσωτερικοί μηχανισμοί και οι πλατφόρμες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του Workplace» γράφει στο Twitter ο δημοσιογράφος των «New York Times», Ryan Mac. «Κανείς δεν μπορεί να κάνει καμία δουλειά», προσθέτει.

2 σχόλια:

  1. και καπου εδω τελειώνει και η ελευθερία του λόγου στο fb
    ειναι η 11/09 του FB...
    μια χρυσή ευκαιρεία να ελέγχξουν και τα κοινωνικά δίκτυα
    "χάρην" της ασφάλειας των χρηστών του...
    τι είπατε παρακαλώ ...great reset???

    το πάρτυ μόλις τώρα ξεκινά

    ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε μου αυτός ο έλεγχος που κατηγορείς σώζει κόσμο κάθε μέρα.Μακάρι να υπάρχει έλεγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365