Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Παρελθόν τα μίνι lockdown; Νέες «ελευθερίες» ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές για τους εμβολιασμένους

Κατάργηση των μίνι lockdown
Προς τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των πλήρως εμβολιασμένων έναντι των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Μεταξύ των προτάσεων που έχουν πέσει προς συζήτηση στο τραπέζι είναι η κατάργηση οποιουδήποτε περιορισμού για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ακόμη και στις «κόκκινες» περιοχές.

Αυτό πρακτικά οδηγεί σε κατάργηση των μίνι lockdown, όπου υπάρχουν σήμερα, με τις επιχειρήσεις της εστίασης και της ψυχαγωγίας να λειτουργούν ξανά με μουσική και με τις θύρες ανοιχτές μόνο για τους εμβολιασμένους, όπως προέβλεπε και πριν το πρωτόκολλο.

Με την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων φαίνεται πως σταματά και η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τη 1 έως τις 6 το πρωί, ενώ συνεχίζεται με την ίδια ένταση η επιχείρηση πειθούς από την πλευρά της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης το έδωσε ήδη ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, δηλώνοντας στον ΣΚΑΪ ότι έρχεται σχέδιο για τους εμβολιασμένους… «σε σημείο κανονικότητας».

Οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365