Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας και μίνι lockdowns «τέλος» για τους εμβολιασμένους, έρχονται προνομία και εξαιρέσεις

Επιστροφή στην κανονικότητα αλλά μόνο για εμβολιασμένους

Έρχονται ανακοινώσεις προνομίων για τους εμβολιασμένους που θα είναι ελεύθεροι περιορισμών και σε περιοχές με απαγόρευση κυκλοφορίας και μινι lockdown.


Επιστροφή στην κανονικότητα αλλά μόνο για εμβολιασμένους, αναμένεται να σημάνει το νέο πλαίσιο κανόνων και... διαχωρισμών μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, που θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.


Με αφορμή το μίνι lockdown στη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσε αντιδράσεις για την «καθολικότητά» του, η κυβέρνηση έρχεται να ανακοινώσει ένα σχέδιο «ενίσχυσης των δικαιωμάτων» των πλήρως εμβολιασμένων.


Έτσι ακόμα και στις «κόκκινες περιοχές» που μπαίνουν αυτόματα σε μίνι lockdown και απαγόρευση βραδινής κυκλοφορίας, τα μέτρα δεν θα ισχύουν για εμβολιασμένους, ενώ επιχειρήσεις εστίασης δεν θα χρειάζεται να κλείνουν καθώς θα μπορούν να υποδέχονται τους – ελεύθερους να κινηθούν – εμβολιασμένους πολίτες


Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την Τετάρτη από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη «με στόχο να εκπέμπουμε πολύ καθαρά μηνύματα σε σχέση κυρίως με τους εμβολιασμένους» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Το σχέδιο για τους εμβολιασμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση και οι ειδικοί ετοιμάζουν κατάργηση των όποιων περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους.

 

Στα μέτρα που είναι «στο τραπέζι» είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική αλλά και χορό στην εστίαση και στις «κόκκινες περιοχές», κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα, καθώς η απαγόρευση αφορούσε άπαντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν τέτοιους περιορισμούς.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν ελευθερία κινήσεων και κανέναν περιορισμό.


Επιπλέον υπάρχει η σκέψη οι εμβολιασμένο να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμό στο ωράριο ή να επισκέπτονται τον οδοντίατρο χωρίς rapid test.


10 σχόλια:

  1. λίστα ανεμβολίαστων υπάρχει περίπτωση να δωθεί στη δημοσιότητα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προνόμια νά τα βάλουν στον εκεί που ξέρουν για να σκουπιστουν,ρε εδω ό κόσμος καίγεται από την ακρίβεια εσείς τά προνόμια κοιτάτε, όταν θά έρθει ο καιρός για το κουτί ό Έλληνας πάλι αυτούς θά ξαναψηφίσουν, ξεχνάμε όταν φτάνουμε σ αυτό το έρμο κουτί καί πάλι ξανά προς τη δόξα τραβά, όπως έλεγε ο Χάρι Κλιν,την Κυριακή ψηφίζουμε καί την Δευτέρα στον καθρέφτη τραβάμε μουτζα τόν εαυτό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι χώρες της Ευρώπης με σημαντικά ποσοστά εμβολιασμού έχουν ανοίξει, επιστρέφουν στην κανονικότητα και εμείς είμαστε δεσμιοι των αρνητων.

      Διαγραφή
  3. η Εκκλησία που επηρεάζει πολύ αυτόν το κόσμο θα μπορουσε να πάρει πιο σημαντικό ρόλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες τώρα εναν Ελληνα τί λέει,ρε μάπα τί είπα παραπάνω ξεροκεφαλε μας βάζουν νά μαλώνουμε κι αυτοί κάνουν ότι τούς Καπνίση,δεσμιοι τού εαυτού μας είμαστε γιατί υπάρχουν κάτι ξεροκέφαλοι σάν κι εσένα,δε μου λες στη Θεσσαλονίκη γιατί έγινε ή συναυλία με Πάριο καί ήταν όλοι ξεφραγο αμπέλι; μετά σού φταίνε οι ανεμβολιαστοι, άντε ξεκόλλα καί βγάλε τίς παροπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή μέχρι 1 ανεμβολιαστοι είναι εντάξει και μετά θα κολλήσουν τους εμβολιασμενους που και οι ίδιοι είναι φορείς του ιού χαχαχα είστε για γέλια
    Εντωμεταξυ στις δουλειές οι εμβολιασμενοι κυκλοφορούν χωρίς ελέγχους και οι ανεμβολιαστοι ελέγχονται εβδομαδιαία άρα ποιος είναι πιο ασφαλείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα είπαμε ότι εμβολιαζόμαστε για να πηγαίνουμε και σε συναυλίες.Που το περίεργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εμβολιασμενοι έχουν χαμηλό ιικο φορτίο και μεταδίδουν δυσκολότερα απ ότι οι ανεμβόλιαστοι! Επιλέξαμε να εμβόλιαστουμε πρώτα για να προστατεύτουμε και μετά για να κυκλοφορούμε πια σαν άνθρωποι! Επίσης εμβολιαστηκαμε για να προστατεύσουμε άτομα ηλικιωμένα στην οικογένεια μας και ας έχουν κάνει το εμβολιο,οπως και συνανθρώπους μας οι οποίοι για κάποιους σοβαρούς λόγους υγείας δεν μπορούν να εμβολιαστούν! Σε αντίθεση με κάποια ορκς που είναι θετικά ή έχουν συμπτώματα και κυκλοφορούν σαν να μην τρέχει τίποτα εμείς νοιαζόμαστε και για τον συνάνθρωπο μας! Οι κακοί οι γιατροί θέλουν να σας σκοτώσουν με το εμβολιο αλλά μόλις φτάσει το σκατο στην κάλτσα σε αυτούς τρέχετε! Διασωληνωνουν με το ζόρι χαχαχ όρεξη σας είχαν, αφού είναι ένας απλός ιός όμως και θέλουν να σας διασωληνωσουν με το ζόρι γιατί τρέχετε στα νοσοκομεία; Πλέον υπάρχει λύση, τα πράγματα δεν είναι όπως πέρσι, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του! Οπότε ναι οι εμβολιασμενοι είτε σας αρέσει είτε όχι θα κυκλοφορούμε κανονικά χωρίς ελέγχους με τη μάσκα προστασίας μας! Και ναι ξέρω θα δούμε σε μερικά χρόνια εμείς που εμβολιαστηκαμε. Πρώτα ήταν 6 μηνες, μετά έγιναν 2 χρόνια και τώρα φτάσαμε στα 4 χρόνια! Άρα έχουμε γεμάτα 4 χρόνια να χαρούμε και να διασκεδάσουμε!Αφού μπορείτε να προβλέψετε και το μέλλον εσεις άραγε πόσα χρόνια έχετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε υπομονή... Τικ τακ

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να αποδημησεις πρώτος που ξέρεις και να μη δεις τι θα συμβει στους εμβολιασμενους! Ωχ φαντάζεσαι όμως να έχεις δίκιο και να μείνετε στον πλάνητη κάποιοι με αυτά τα μυαλά, όπως και κάποιοι δήθεν γιατροί και να φύγουν όλοι οι πραγματικοι επιστήμονες; Αντε ξανά ζήστε σε σπηλιές και ντυθείτε με τομάρια ζώων!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365