Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Μπάχαλο: Προς νέα αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2!

Προς νέα αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2!

Όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε νέα αναβολή της πρεμιέρας της Super League 2!


Προς νέα αναβολή οδεύει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2!

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, ήδη το Αιγάλεω προσέφυγε στο Διαιτητικό, αλλά αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες.

Εκείνος, δε, που έχει δίκιο να διαμαρτύρεται, τονίζει η ίδια ιστοσελίδα, είναι ο Απόλλων Πόντου, καθώς του ανακάλεσαν τα δελτία χωρίς να έχει καταθέσει φάκελο!


Για την ιστορία, αρχικά η σέντρα είχε οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, μετά πήγε για τις 26/9, ύστερα για τις 10 Οκτωβρίου, μετά στις 17 και αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω… βλέπουμε!

Αυτή, δηλαδή, είναι η 4η αναβολή(!) και το μπάχαλο στη 2η κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται…

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, θυμίζουμε, θα κάνει Δ.Σ. την Τρίτη και αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει ούτε τώρα το πρωτάθλημα.

1 σχόλιο:

  1. Κυριοι φτανει το ξευτηλισατε,αμα δεν μπορειτε να κανετε κουμαντο να φυγετε αιντε καθε χρονο τα ιδια και χειροτερα,φτανει?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365