Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Νεκρή η 23χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο

Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Την πιο άσχημη κατάληξη είχε η εξαφάνιση της 23χρονης Φωτεινής, τα ίχνη της οποία χάθηκαν στις 8/10 από την περιοχή της Κυψέλης ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.


Όπως προέκυψε, η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή σε δρόμο κοντά στο σπίτι της, από τις 8 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα που εξαφανίστηκε δηλαδή. Ωστόσο, η σορός της, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει σε εκείνη, μόλις χθες, από άτομο της οικογένειάς της.


Μάλιστα, σύμφωνα με το anikolouli.gr η κοπέλα, όλο αυτό το διάστημα ήταν στο ψυγείο ενός νοσοκομείου και τελικά την έθαψαν ως άγνωστη μαζί με το αγέννητο παιδί της.


Την ίδια, ώρα, κυκλοφορούσε από «Το χαμόγελο του παιδιού» το missing alert για την εξαφάνιση της εγκύου, που άφησε ορφανά άλλα τρία παιδάκια ηλικίας από 1,5 έως 4 χρόνων ενώ όταν εξαφανίστηκε ήταν έγκυος περίπου 6 μηνών στο τέταρτο παιδί της.


Οι καταγγελίες για κακοποίηση

Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» είχαν φτάσει καταγγελίες για κακοποίηση της εγκύου αλλά και των παιδιών της, από την γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη.


«Από τις αρχές Ιουνίου είχαμε λάβει στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορές για κακοποίηση των τριών ανήλικων παιδιών της, όχι από την ίδια, αλλά από τρίτα άτομα. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και βάσει κοινωνικής έρευνας, τα παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικία τους» είχε πει στην εκπομπή, ψυχολόγος στο «Missing Alert».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365