Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνη: Πέθανε 43χρονος ανεμβολίαστος εργαζόμενος του νοσοκομείου που είχε βγει σε αναστολή

Ο 43χρονος έχασε από κορονοϊό και τον πατέρα του
Ο κορονοϊός του στοίχισε τη ζωή στην Κατερίνη, στα 43 του χρόνια. Πριν από λίγους μήνες, ο ανεμβολίαστος υπάλληλος του νοσοκομείου, είχε χάσει και τον πατέρα του…

Ένας 43χρονος άνδρας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό  στην Κατερίνη. Ο 43χρονος ήταν ψυκτικός – συμβασιούχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια  στο ΓΝ Κατερίνης ωστόσο ήταν σε αναστολή, καθώς ήταν ανεμβολίαστος.

O 43χρονος νοσηλεύτηκε για 20 μέρες που έδωσε μάχη με τον ιό, αλλά δυστυχώς, την Τρίτη (16-11-2021) χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και το βράδυ μετά από επιπλοκές της νόσου κατέληξε.

Να σημειωθεί πως, ο 43χρονος έχασε από κορονοϊό και τον πατέρα του, ο οποίος είχε νοσήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365