Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από καρδιακή ανακοπή 45χρονος έξω από την Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ – Άρης

Ο άτυχος άνδρας έπαθε καρδιακή ανακοπή στη συμβολή των οδών Κλεάνθους και Διογένους

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, την Κυριακή το βράδυ.


Ο άτυχος άνδρας έπαθε καρδιακή ανακοπή στη συμβολή των οδών Κλεάνθους και Διογένους, καθώς έφευγε από το γήπεδο της Τούμπας. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και τον γιατρό να κάνουν προσπάθειες ανάνηψης.


Οι προσπάθειες τους συνεχίστηκαν και στο ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όμως ο άνδρας δεν τα κατάφερε και κατέληξε.


Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ο νεκρός οπαδός


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο oπαδός του ΠΑΟΚ υπέστη ανακοπή έξω από την Τούμπα κι έχασε τη ζωή του, είναι στέλεχος του Στρατού Ξηράς.


Πρόκειται για 45χρονο Υπολοχαγό του Τεχνικού Σώματος, ο οποίος έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο επί της Διογένους, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.


Ο άτυχος Υπολοχαγός, που υπηρετούσε στο 308 Εργοστάσιο Βάσεως στη Θεσσαλονίκη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Παπανικολάου, όπου δυστυχώς κατέληξε.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365