Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Πέθανε από κορωνοϊό 55χρονος ανεμβολίαστος στο Βόλο – Αρνούνταν να νοσηλευτεί και τον βρήκαν νεκρό σπίτι του

Ο γιος του πήγε στο σπίτι και τον βρήκε νεκρό

Την τελευταία του πνοή στο σπίτι του άφησε ένας 55χρονος στο Βόλο, ο οποίος νοσούσε από κορωνοϊό και παρότι δεν είχε εμβολιαστεί, αρνούνταν να πάει στο νοσοκομείο. Ο γιος του πήγε στο σπίτι και τον βρήκε νεκρό.


Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από  τον αδελφό του, μέσα στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγνησίας. Ο αδελφός του κάλεσε ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όμως ήταν πλέον αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του.


Ο 55χρονος αρνούνταν να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί, όπως αναφέρει το taxydromos.gr ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος και δεν πίστευε στον κοροναϊό. Ο ίδιος μολύνθηκε πριν 15 μέρες και παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια, σύμφωνα με το tanea.gr.


Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο παρά τις προτροπές των οικείων του, με την επιλογή του να στέκεται μοιραία για τη ζωή του.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365