Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για άνω των 60 - Πρόστιμο κάθε μήνα στους ανεμβολίαστους

Διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για όλους τους ανεμβολίαστους άνω των 60
Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρόστιμο 100 ευρώ σε άνω των 60 κάθε μήνα μέσω της ΑΑΔΕ σε όλους τους ανεμβολίαστους.

Διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα για όλους τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό Συμβούλιο. Μάλιστα το πρόστιμο θα έρθει μέσω της ΑΑΔΕ καθώς θα υπάρξει διασταύρωση.


Η κυβέρνηση στην πραγματικότητα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για άνω των 60 ετών. Η κυβέρνηση θεωρεί πως η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα είναι η πιο ευάλωτη και παίρνει αυτό το μέτρο για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και του συνόλου.

Παράλληλα, τα πρόστιμα που θα πληρωθούν από τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 θα μπαίνουν σε ένα «κουμπαρά» για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η δωρεάν προμήθεια ενός self test από τα φαρμακεία για τους εμβολιασμένους πολίτες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

27 σχόλια:

  1. Αυτο κι αν δεν ειναι χουντα-μιτσοτακισμος,καλα ρε ειναι τοσο μακακας ο ανθρωπος τι ειναι αυτα ρε που κανει θα μας χαζεψει ο ανθρωπος αν ειναι ανθρωπος και οχι απο αλλον πλανητη,μητσοτακη εισαι σκετι απατι,που ειναι ρε το συνταγμα τι λεει το ευροπαικο κοινοβουλιο με ολα αυτα τα τρελα,ποσα εμβολια εχεις αγορασει μητσοτακη και δεν τα εχεις καταναλωσει,αυτο λοιπον κι αν δεν ειναι υποχρεωτικοτητα το ξευτιλισατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Υ.Γ. πιστευω να περαστει το γραπτο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ευρώπη σε κάποιες χώρες έγινε υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σε όλους. Σταματήστε να λέτε χαζομάρες που ακούτε από δω και από κει

      Διαγραφή
    2. Μάθε ελληνικά. Αγράμματε δικηγόρε.

      Διαγραφή
    3. Heil... επίσης σε κάποιες χώρες είναι υποχρεωτική η ελευθερία της γνώμης και της επιλογής ονομάζεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.

      Διαγραφή
    4. Αντε να σε φαει κανενας αλλος ρε ποιο κρατος βαζει προστιμο στον πολιτη του και ανω των 60 που ακομα ουτε την συνταξει του δεν εχει παρει,γι αυτο παψε να λες βλακεις.

      Διαγραφή
    5. Και στην ευρωπη- σου δεινουν καλυτερες συνταξεις καλυτερες.

      Διαγραφή
  2. Το πας για πόλεμο κάνε δημοσκόπηση τώρα να δείς τι θα πάρεις μ αυτό το μέτρο.
    100 ε από δεξιό ψηφοφόρο ε.
    Κλείσε τα σχολεία που οι γονείς κάνουν ψεύτικα τέστ κ άσε τους 60χρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα θα κανεις κουλη να παρεις πισω το μετρο αυτο γιατι θα πεφτουν μηνυσεις στο ευρωπαικο κοινοβουλιο,το εχεις παρακανει φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους. Εμβολιαστε τους γονείς και τους παππούδες σας. Σώστε τους και σωθείτε. Διάβασα το πρώτο σχόλιο και αναγουλιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παπατζη όποιος θέλει νά εμβολιαστεί ας πάει αλλά δεν έχει τό δικαίωμα νά βάλει πρόστιμο αφού τό ίδιο τό κράτος εκκρεμεί χιλιάδες συντάξεις πού χρονίζουν καί είναι τό ίδιο τό κράτος παράνομο, ξέχωρα πού όλα τά ταμεία έχουν τά λεφτά μας πού δουλέψαμε τόσα χρόνια στο χρηματιστήριο, μάθε λοιπόν πέντε πράγματα λογικής καί μετά μίλα, μήν παπαγαλιζεις καί λές αρλουμπες κάνεις λοιπόν δεν έχει τό δικαίωμα νά παίζει τά λεφτά μου στον τζόγο αλλά ούτε καί να μου κουνάει το δάχτυλο, ξέρεις πόσα λεφτά χρωστούν αυτά τά κόμματα Ν.Δ.καιΠΑΣΟΚ τώρα άλλαξαν καί Α.Φ.Μ σάν τίς ομάδες ποδοσφαίρου; Καθεσε τώρα εσύ καί μας λές για εμβόλια,οταν θα έρθει ο καιρός νά πάρεις σύνταξη εύχομαι να μήν περιμένεις πολύ.

      Διαγραφή
    2. Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την π..τσα. Είναι αρλούμπα το να λέω: εμβολιαστε τους γονείς και τους παππούδες σας; Μα αυτοί είναι που δεν αντέχουν και πεθαίνουν. Γι αυτό είμαι παπατζης; Το κράτος αγαπητέ κύριε έχει υποχρέωση να προστατέψει την υγεία και τη ΖΩΗ των πολιτών. Οι πολίτες κύριε, έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Βεβαίως πρέπει να διεκδικούν και να θέλουν ένα κράτος δίκαιο. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είναι ζωντανοί. 9 στους 10 που πεθαίνουν είναι πάνω από 60 χρόνων. Αν παρασύρονται από παπάδες ή από τα ανεμβολιαστα παιδιά τους ή από το ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV τότε το κράτος για να τους προστατέψει πρέπει να τους υποχρεώσει να εμβολιαστούν. Καλά κάνει λοιπόν. ΟΛΕΣ οι χώρες το ίδιο θα κάνουν και θα το δεις. Ήρθε το νέο στέλεχος όμικρον με τις 32 μεταλλάξεις. Ο καθολικός εμβολιασμός θα σώσει την ανθρωπότητα λένε οι καταξιωμένοι επιστήμονες. Αυτούς να ακούς και όχι τους τσαρλατανους

      Διαγραφή
    3. Εσύ μπερδεύεις την βούρτσα με την μπατανοβουρτσα τό κράτος νά προστατεύσει όχι να τιμωρεί αφού αυτό βρε όργιο είναι παράνομο, άντε πού θά μου πεις ότι δεν είναι τό ίδιο,σε άλλες χώρες μας κοπανας έχουν ξεσηκωθεί επειδή εσύ βλέπεις αβοθροκαναλα,δε σου λέω νά δεις περιφερειακά βλέπε ξένα, όπως Βιέννη Βριξελες Αυστραλία διαδηλώνουν κατά τής υπωχρεωτικοτητας, βγάλε τίς παροπιδες έχεις πάθει πλύση εγκεφάλου.Σε ρωτάω γιατί δεν σού λένε οι διασωληνομενοι τί ασθένειες άλλες έχουν ή από αυτούς πόσοι εμβολιασμενοι από αυτούς είναι, όσο για επιστήμονες ποιους επιστήμονες μας λες για νά καταλάβουμε,ποιο πάνω έγραψα κάτι για το ευρωκοινοβούλιο τό διάβασες ή διαβάζεις ότι σε συμφέρει εκτός κι αν είσαι κοματοσκυλο,ρε μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά πού νά το πάρεις

      Διαγραφή
    4. 7:02 για ποιες διαδηλώσεις λες; τις φωτογραφίες που ήταν από παλαιότερη συναυλία που σας τις πάσαραν για διαδήλωση και εσείς τις πιστέψατε; Για πιο Ευρωκοινοβούλιο μιλας, στις πολλες περισσότερες χώρες ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός σε όλους.
      Κάτσε βλέπε φωτο απο συναυλίες και νόμιζε είναι διαδήλωση. Αυτοι ειστε, οτι σας πασάρουν οι ψέκες το πιστεύετε

      Διαγραφή
    5. Α τώρα είναι από παλιές Ε βέβαια με λένε Ρίζο καί όπως θέλω τά γυρίζω, άντε πάνε νά σε φάει κανένας άλλος ρε είσαι πολύ κολυμενος τί κάθομαι και μιλάω με εσένα,πλενε λίγο τά μάτια σου καί τά αυτιά σού.

      Διαγραφή
    6. Αφού παλιές είναι, από συναυλίας. Τη ντεν καταλαβαίνεις

      Διαγραφή
  5. Σοβαρευτείτε επιτέλους βρε δικαστές του καναπέ! Δε βλέπετε πως έχουμε ήδη πόλεμο? Αντί να κοιτάμε να βγούμε απ' όλο αυτό κάνουμε το αντίθετο απ' αυτό που λένε οι επιστήμονες. Οι ίδιοι επιστήμονες που αν αρρωστήσουμε πάλι σ αυτούς θα τρέξουμε. Κανείς δε θέλει να τον υποχρεώσουν για το ότιδηποτε. Αλλά δυστυχώς στη χώρα του δε βαριέσαι και έλα μωρέ όλα ψέματα είναι δν υπάρχει ιός κ θέλουν να μας σκοτώσουν με τα εμβόλια, άλλη λύση πέρα απ' τις απειλές δν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi προμαχιοτεσ τι λενε για τον κουλη. ματσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αντί προμαχιωτη πες μας τι λένε τα υπόλοιπα κόμματα;

      Διαγραφή
  7. Διάβασα τώρα ένα άρθρο αλλοιος δεν θά ασχολουμουν, τό άρθρο λοιπόν λέει για τόν Κελεσίδη παλιό τερματοφύλακα ήταν λέει πλήρως εμβολιασμενος, επομένως παίζει ρόλο καί τί επικείμενες ασθένειες έχει ο καθένας καί πόσο καλό είναι τό ανοσοποιητικό μας σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέει επίσης πως δεν είχε προλάβει να κάνει την τρίτη δόση

      Διαγραφή
    2. Εσυ παλι τι θα πεις αφοθ εισαι φαν του εμβολιου αντε ρε πνακα.

      Διαγραφή
  8. Έλα Κούλη είπεν η Γερμανία άντε υπωχρεωτικος εμβολιασμός σου έδωσε το οκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5.29, 7.02 στο κατώφλι του 2022 κανείς δεν δικαιούται να είναι ηλιθιος. Μέχρι το τέλος του 2020 αυτό μπορεί να δικαιολογούνταν. Τώρα όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κατιφλι του 2022 ηρθε η χουντα αλα μητσοτακη και καποιοι ηλιθιοι τον πιστευουν γιατι ετσι λεει ο κουλης κοματοσκυλα.

      Διαγραφή
    2. Άνοιξε τα μάτια σου 8.28 και δες τι γίνεται στην Ευρώπη. Κι εκεί ο ωραίος Κουλης φταίει; Κι εκεί η χούντα του Μητσοτάκη επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; Τυφλωμενε. Πορωμενε.

      Διαγραφή
    3. Τσάμπα σκοτίζεσαι. Είναι άμυαλος ψέκας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365