Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με πελάτη που ήταν θετικός: 9 έφυγαν από την πίσω πόρτα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας
Μόλις ακούστηκε η ανακοίνωση βγήκαν από το κατάστημα 9 άτομα.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας, με πολίτες οι οποίοι νοσούσαν με covid-19 αλλά είχαν πάει να ψωνίσουν κανονικά.

Μάλιστα το παράδοξο είναι πως το σούπερ μάρκετ έβγαλε ανακοίνωση για ένα άτομο, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ήταν 9 εκείνοι που επέλεξαν να βγουν έξω και να ψωνίσουν ενώ ήξεραν πως νοσούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tameteora.gr ένας πελάτης ενώ ψώνιζε είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ μια γνωστή του και γνώριζε ότι νοσεί με κορονοϊό.

Ο πελάτης αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό.

Τότε από τα μεγάφωνα του Super Market ακούστηκε: «Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορoνοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος».

Και τότε συνέβη το εξής παράδοξο: Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν όχι ένα, αλλά εννέα άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365