Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Φλώρινα – Πού αλλού θα χιονίσει (φωτο)

Δείτε τις φωτό
Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Πισοδέρι της Φλώρινας και το Σέλι, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook το Forecast Weather Greece. Από σήμερα είναι σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ.

Σήμερα προβλέπονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και στα ορεινά της Ηπείρου. Αναλυτικά γι’ αυτές τις περιοχές:


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά ισχυρά, σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονία.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Θρακικό βαθμιαία 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα στραφούν βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365