Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΦΩΤΟ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αλμωπός στη Ξάνθη - Όλα τα αποτελέσματα

Γράφει ο απεσταλμένος του Aridaia365 στη Ξάνθη, Αντώνης Καρατζίδης

Πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ο Αλμωπός ηττήθηκε στη Ξάνθη με σκορ 2-0 από την τοπική ΑΟΞ.


Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ανώτεροι του Αλμωπού και δίκαια πανηγύρισαν το τρίποντο της νίκης, ενώ από την πλευρά η ομάδα της Αριδαίας πάλεψε, αλλά μετά την αποβολή του Μπακούτση στο 45' το έργο της δυσκόλεψε και δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.


Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την κατοχή της μπάλας υπέρ των γηπεδούχων και τον Αλμωπό να αμύνεται σεμιναριακά. Όμως λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπακουτσής αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για την οποία ο πάγκος των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε έντονα.


Το 2ο ημίχρονο κύλησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο τέρμα. Κάτι το οποίο τελικά κατάφεραν με τον Διαμαντόπουλο στο 63', ο οποίος λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 68' πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και το 2ο για την ομάδα του.


Μετέπειτα ο ρυθμός έπεσε, με τον Αλμωπό να προσπαθεί να πετύχει κάποιο τέρμα που θα τον ξανά έβαζε στην αναμέτρηση, αλλά δεν τα κατάφερε και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Οι συνθέσεις: 


ΑΟΞ (Νίκος Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Παπάζογλου, Τζανακάκης (Δεληγιαννίδης 70'), Ginsari, Δόρης, Ibraimi (Κοτόπουλος 90'), Monrose (Διαμαντόπουλος 56'), Πλατέλλας (Τσιλιγγίρης 90'), Gomez.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς (Πρίκας 78'), Κολλαράς, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου (Σταμπουλίδης 91') Ζαχαρός (Κέρθι 46'), Ρόβας (Ρίβας 90'), Καράμπελας, Μπακούτσης, Γιουκούδης (Τριανταφυλλάκης 78')


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Α' όμιλος

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Πανσερραϊκός-Απόλλων Λάρισας 1-0


Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 (14:45)

Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1

Βέροια-Τρίκαλα 1-0

Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β' 0-3

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Πιερικός-Νίκη Βόλου 0-3

Ξάνθη-Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Θεσπρωτός-Καβάλα 7-0

Ρεπό: Ολυμπιακός Β'


Β' όμιλος

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Παναθηναϊκός Β'-Καραϊσκάκης 2-2

Καλαμάτα-Εργοτέλης 2-0

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 (14:45)

Ηρόδοτος-Καλλιθέα 0-2

Λεβαδειακός-ΟΦ Ιεράπετρας 3-1

Ρόδος-Ζάκυνθος 4-0

Επισκοπή-Χανιά 1-1

Κηφισιά-Διαγόρας (17:00)


Δείτε τις φωτογραφίες του απεσταλμένου του Aridaia365 στη Ξάνθη, Αντώνη Καρατζίδη:








3 σχόλια:

  1. Αντουάν όταν φθάσεις στο σπίτι, γρήγορα να κάνεις κομπρεσες έπειτα το κρύο που έφαγες στα Πηγάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μηνυμα η διοικηση ακομα δεν το πηρε,χωρις να σπασεις αυγα ομελετα δεν γινεται,οποιος καταλαβε καταλαβε αυτοι ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο με μπραβο και ζητω δεν γεμιζουν οι τσεπες των παικτων κυριοι,νηστικο αρκουδι δεν χορευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365