Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Στάθης Τσαβδαρίδης: Ευχαριστώ από καρδιάς όσους με τίμησαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους

Δήλωση - Ευχαριστήριο

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με τίμησαν με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους και με επέλεξαν για 3η διαδοχική θητεία στο ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας.

Δεν είναι απλά μια ψήφος ή ένας σταυρός προτίμησης, είναι η τιμή και η ευθύνη που νοιώθω απέναντι στους ήρωες παράγοντες των ομάδων, που παρά τις δύσκολες στιγμές στέκονται όρθιοι και κρατούν ψηλά το λάβαρο των σωματείων που υπηρετούν, με το οποιοδήποτε κόστος.

Καταφέραμε να μοιραζόμαστε μαζί το όραμα της ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, για αυτό και οφείλω να σας ομολογήσω ότι η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. 

Όμως ακόμα μεγαλύτερη είναι η ευθύνη που αισθάνομαι προκειμένου να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις, στις προσδοκίες των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και με επέλεξαν για να υπηρετώ τα συμφέροντα των σωματείων και θα το πράξω, με συνέπεια στις αρχές και στις δεσμεύσεις μου.

Με τιμή Στάθης Τσαβδαρίδης

Μέλος Εξτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣ Πέλλας

2 σχόλια:

  1. Καλά ρε, ούτε ένα σχόλιο για τον Στάθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφή σαν παράγων και κύριος όπου πάει να δει ποδόσφαιρο…
    Πληρώνει το εισιτήριο του και ενισχύει τις ομάδες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365