Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Και τα Χριστούγεννα στο σπίτι οι ανεμβολίαστοι - Δεν έρχονται ούτε νέα μέτρα, αλλά ούτε και αλλαγές

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα αυξάνονται σημαντικά
Χριστούγεννα στο... σπίτι για τους ανεμβολίαστους, καθώς δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα, αλλά ούτε και θα υπάρξει κάποια αλλαγή στη στρατηγική της κυβέρνησης αναφορικά με τον κορονοϊό.

Όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, δε θα ληφθούν νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς «η στρατηγική για την πανδημία αποδίδει και άρα δεν αλλάζει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα αυξάνονται σημαντικά (έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια), ενώ οι ενδείξεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του τέταρτου κύματος.

Όμως, σημειώνουν, οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους θα παραμείνουν, καθώς τα Χριστούγεννα θα εξακολουθήσουν να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους, δηλαδή ότι συμβαίνει και τώρα.

Εξάλλου, την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης θα παρουσιάσει αναλυτικά και συγκριτικά στοιχεία για τους θανάτους.

Η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, διατηρεί την ανησυχία της, όμως εκτιμά ότι δεν γίνεται η ίδια καταγραφή σε όλες τις χώρες.

Τέλος, οι έλεγχοι για τη διασπορά του κορονοϊού συνεχίζονται εντατικά σε όλη τη χώρα, καθώς σήμερα ξεπέρασαν τις 660.000 τα PCR και τα rapid test. (αριθμός ρεκόρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365