Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Ουρές για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού στην πλ. Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Ουρές προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού σχημάτισαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής δεκάδες πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Ανταποκρινόμενοι στην εξόρμηση της κινητής μονάδας εμβολιασμού στην «καρδιά» της πόλης, με αφορμή τη Black Friday που είναι σήμερα και αναμένεται αυξημένη κίνηση στην πόλη, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο.


Άλλοι ήρθαν να κάνουν την πρώτη δόση και άλλοι για την αναμνηστική τρίτη δόση.


Στη δράση βρέθηκαν ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρης Τσαλικάκης αλλά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι οποίοι συνομίλησαν με τους πολίτες που περίμεναν να εμβολιαστούν.


«Η 4η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε αυτή τη μέρα που θα κατέβει ο κόσμος για να κάνει τα ψώνια του», σημείωσε αρχικά ο κ. Τσαλικάκης και πρόσθεσε πως «ο κόσμος περίμενε πολύ νωρίτερα από την ώρα που είχαμε αναγγείλει ότι θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Ευελπιστούμε ότι θα περάσουν για εμβόλιο περισσότερα από 600 άτομα».


«Καλούμε και με αυτόν τον τρόπο τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν είτε με την πρώτη δόση είτε με την τρίτη δόση έτσι ώστε αυτή η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε μπει και σαν πόλη και σαν χώρα να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας.


Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή του σε τέτοιες δράσεις οι οποίες φέρνουν τα εμβόλια «όσο γίνεται πιο κοντά στους πολίτες» ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη μάχη που δίνουν στα νοσοκομεία.


Η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Αριστοτέλους για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.


Δείτε φωτογραφίες του thestival:








Πηγή: Thestival.gr

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή τώρα με τόσα πολλά εμβόλια εμείς πρέπει νά είμαστε ήσυχοι, αλλά νά προσέχουμε πάλι νά κλειστουμε για Χριστούγεννα στο καβούκι μας γιατί βρήκαν κι άλλη μετάλλαξη καί πάει λέγοντας,ωρε πού πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ουρα ειναι τόση επειδη κρατανε απόσταση.Αν κανεις ζουμ τους μετρας εναν εναν.ούτε λεωφορείο δν γεμίζουν 😅🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365