Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Νίκη και βαθμολογική ανάσα για τον Όλυμπο Αψάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Σπουδαία νίκη πήρε ο Όλυμπος Αψάλου λυγίζοντας την αντίσταση του ΠΑΟ Κερασιάς με σκορ 2-0.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα, διαμαρτυρίες και διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι πιό αποφασιστικοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια κατάφεραν να πάρουν την νίκη, παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα αξιόμαχοι και στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 20´ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σιδηρόπουλου από τον γκολκήπερ Τζαβέλα και ο Στούπης που ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 1-0 και στο 60’ ο Ζαχαράκης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, γράφοντας το 2-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αποβλήθηκαν οι Τσίκος (85’), Παρτσανάκης (90’+7’) των γηπεδούχων και Πασιαλής (76’) των φιλοξενουμένων.

Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Μανωλάκη, Αλατζά.

Συνθέσεις:

Όλυμπος: (Γιάννης Κανωτίδης)
Τουρπέσης, Στούπης, Τσίκος Θ., Παπαδάκης, Χατζηπαναγιωτίδης, (32’ Παρτσανάκης), Σπανίδης, Σιδηρόπουλος Δ., Μητιτανίδης, (46’ Τσίκος Ν.), Γκάγκας, Καραπατάκης, Ζαχαράκης, (90’ Καρυπίδης).

ΠΑΟ: (Δημήτρης Μυλωνάς)
Τζαβέλας, Φουδούλης, Γουλάκης Χ., Πασιαλής Αναστ., Πασιαλής Αντ., Στογιάννης, Δημήτριος, Τσόρμπας, Παπαθανασίου, Γεωργίου, (75’ Ουρούμης), Γουλάκης Ν.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ δυνατές μονομαχίες από τους παίχτες με δυνατά μαρκαρίσματα η ΆΆψαλος παρουσιάστηκε καλύτερη από άλλες εμφανίσεις τηςκαι αν έπαιζε και με 9 νίκησε δίκαια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365