Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός – Ξεκληρίστηκε οικογένεια στη Φθιώτιδα – «Τους έλεγε ο γιος που ήταν γιατρός να μην εμβολιαστούν»

Άλλη μία οικογενειακή τραγωδία
Άλλη μία οικογενειακή τραγωδία από τον κορονοϊό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Φθιώτιδα. Μετά τη μάνα και ένα γιο, πέθανε και ο άλλος γιος, ο οποίος ήταν γιατρός και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.


Πρόκειται για έναν συνταξιούχο στρατιωτικό γιατρό από τη Φθιώτιδα, ο οποίος σε ηλικία 66 ετών κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία, από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορονοϊός.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε πεθάνει από κορονοϊό ο 63χρονος αδελφός του, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε νικηθεί από τον Covid19 και η 91χρονη μητέρα τους!

Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, η σύζυγος του 66χρονου στρατιωτικού γιατρού αποκάλυψε ότι τόσο ο άνδρας της, όσο και η μητέρα του δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον ίδιο ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση, όπως όλες οι άλλες.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365