Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Φλώρινα: «Το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο» καταγγέλλει καρδιολόγος για τους αντιεμβολιαστές

Οι αντιμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι

Ο καρδιολόγος Γιώργος Δημητριάδης καταγγέλλει στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA ότι το αντιμεβολιαστικό κίνημα στην Φλώρινα έχει διεισδύσει στους χώρους της εκκλησίας, επηρεάζοντας την 81 ετών μητέρα του να μην εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.


«Προσπαθώντας να την πείσω να εμβολιαστεί, αντιμετώπισα μια σφοδρή άρνηση η οποία ξεκινούσε από την απίστευτη επιρροή που έχει ασκήσει πάνω της η παραεκκλησιαστική εξουσία στην Φλώρινα».


Μάλιστα όπως λέει, οι αντιμβολιαστές δημιουργούν συχνά προβλήματα στρεφόμενοι εναντίων όσων είναι εμβολιασμένοι.


«Είναι σαν να έχουν βάλει έναν μανδύα μπροστά τους οι αντιεμβολιαστές και να μην καταλαβαίνουν».


«Ούτε το συναίσθημα της (σ.σ. προς εμένα) ούτε η ιατρική μου γνώση την πείθουν και αυτό δείχνει πόση εξουσία ασκείται πάνω της από τους παραεκκλησιαστικούς κύκλους. Υπάρχει μια ομερτά στην Φλώρινα».


Όπως λέει ο κ. Δημητριάδης η επίσημη εκκλησία δεν τίθεται κατά του εμβολίου, ωστόσο «το παρακράτος της εκκλησίας ελέγχει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχει μια διαπλοκή».


«Τους καταγγέλλω σαν ηθικούς αυτουργούς. Δεν είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνουν; Η σκέψη της μητέρας μου χειραγωγείται εκμεταλλευόμενοι την ευσέβειά της στον Θεό. Της λένε ότι αυτά είναι διαταγές του Θεού, ότι θα γίνει νεομάρτυρας του Χριστού, ότι θα της βάλουν δηλητήριο στο σώμα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες».

6 σχόλια:

  1. Και σωστά κ Δημητριάδη πήγες στον εισαγγελάτο και όχι στον Εισαγγελέα Φλώρινας που είναι και αρμόδιος για αυτά τα θέματα. Και αν δεν το κάνατε είστε υπόλογος ψευδών ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το κράτος μόνο όταν βγει κάτι στη δημοσιότητα λύνεται.
      Με τη δικαιοσύνη θα περιμένεις και θα περιμένεις.

      Υ.Γ. τράβα εμβολιάσου

      Διαγραφή
  2. Οπως μου σημερα ο φιλος μου Βαγγελης απ φλωρινα το εξης.
    Καλα βρε γιατρε μου κοτζαμ γιατρος εσυ την ιδια σου την μητερα δεν μπορεις να πεισεις ...και σε πειραζει ο κοσμακης ..αντε καλα τωρα.
    Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να ήταν μόνο η Φλώρινα... γνωρίζω εμβολιασμενους που το κρύβουν από τον κύκλο της ενορίας τούς γιατί θα τούς κόψουν την καλημέρα.δυστυχως η δύναμη των σκληροπυρηνικών αντιεμβολιαστων έχει τόση επιρροή στα αδύναμα στρωματα ώστε νά καλλιεργείται αίσθημα αποκλεισμού αν δεν ακολουθούν την γραμμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι στο 2021 και κάποιοι στον μεσαίωνα. Στο 2021 οι συντριπτική πλειοψηφία. Στο σκοταδισμό του Μεσαίωνα λίγοι σκληροπυρηνικοι θρησκοληπτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365