Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Σε ΜΕΘ μετά τη γέννα δύο ανεμβολίαστες έγκυες

Πρόκειται για μία 26χρονη και μία 28χρονη
Μετά την γέννα τους, δύο ανεμβολίαστες έγκυες που νοσούν από κορονοϊό νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη. Και στις δυο περιπτώσεις, σύμφωνα με το MEGA, τα νεογνά είναι καλά στην υγεία τους.

Πρόκειται για μία 26χρονη και μία 28χρονη που είναι θετικές στον κορονοϊό και υποβλήθηκαν σε καισαρική τομή και αφού γέννησαν διασωληνώθηκαν σε ΜΕΘ.

Η πρώτη περίπτωση, όπως αναφέρει το MEGA, αφορά μια 26χρονη από τη Δράμα. Λίγες ημέρες μετά τη γέννα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά μια 28χρονη γυναίκα από την Κατερίνη. Μεταφέρθηκε χθες στο Ιπποκράτειο από το ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλευόταν. Γέννησε με καισαρική και διασωληνώθηκε λίγο αργότερα λόγω επιδείνωσης της υγείας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365