Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Με δύο απουσίες η αποστολή του Πιερικού για την Αριδαία

Δείτε την αποστολή

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξίδευσε ο Πιερικός στην Αριδαία, για να αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη 24/11 τον τοπικό Αλμωπό. Η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει στην διάθεση της, τους τραυματίες Χαρτσιά και Τοπαλίδη.


Ο Νίκος Θεοδοσιάδης πήρε μαζί του τους:

Τζήμα, Γαλάνη, Ράντο, Παντελιάδη, Καγκελίδη, Γιαλαμίδη, Μηλιώτη, Ζαφειράκη, Ζούρκο, Παπουτζίδη, Ίτσιο, Μαυρίδη, Μουρατίδη, Μητακίδη, Χαντζάρα, Καρβούνη, Καρανάτσιο, Κριμιτζά, Eboussi, Bouoli, Sudar.

4 σχόλια:

  1. Έχουμε ανάλυση πως παίζει ο Πιερικός; Κάποιο πλάνο ανάλυσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως τα παιδιά 3 0 .όπως κ με καλαμαριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ομάδα που έπαιξε πολλά χρόνια Α Εθνική, πόλη 100χιλιάδων πληθυσμού κι όμως στόχος η παραμονη.Με μέτριο υλικό και τεράστια βοήθεια απ το Δήμαρχο.
    Αυτός είναι ο ιστορικός Πιερικός που πέρυσι κέρδισε άδικα στην Κατερίνη την ομάδα μας με τη βοήθεια της διαιτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήν υποτιμάμε ομάδες παιδιά έχουν καλό υλικό, τώρα αν ή διαιτησία κάνει τά ίδια τότε ό Θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365