Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Πολυτεχνείο: Ένταση, πετροπόλεμος και προσαγωγές από αστυνομικούς στα Εξάρχεια

Πολυτεχνείο: Δείτε τις εικόνες από τις προσαγωγές στα Εξάρχεια

Οι πρώτες… εστίες έντασης στα Εξάρχεια είναι γεγονός, λίγες ώρες μετά την λήξη της μεγαλειώδους -και ειρηνικής- πορείας για το Πολυτεχνείο (σ.σ. δείτε όσα έγιναν εδώ).


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 17.11.2021, σημειώνονταν κάποιες στιγμές έντασης με αγνώστους να πετούν πέτρες εναντίον των αστυνομικών και να βάζουν φωτιές σε κάδους.


Κάποια στιγμή η ένταση κλιμακώθηκε, με τους αστυνομικούς να κινούνται εναντίον των κουκουλοφόρων και τελικά να προχωρούν σε προσαγωγές.


Σημειώνεται εδώ πως σοβαρά επεισόδια γίνονται την ίδια ώρα και στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. δείτε ζωντανή εικόνα εδώ), ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης και από την πορεία στην Πάτρα.


Πολυτεχνείο: Δείτε τις εικόνες από τις προσαγωγές στα Εξάρχεια









1 σχόλιο:

  1. Εδω τωρα δεν ειχε covit εφυγε δια μαγιας,κατα τα αλλα τους φταινε οι παρελασης,αντε να δω τωρα κυριοι δικαστικη αν πιασουνε με μολοτοφ τι τημωρια θα εχουν,το λεω αυτο γιατι αλλαξε ο ποινικος κωδικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365