Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ηλικιωμένος πυροβόλησε κατά λάθος τον εγγονό του στο κυνήγι

Ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γρεβενών μετά τον τραυματισμό του από το όπλο του 80χρονου παππού του
Τα χειρότερα γλίτωσαν παππούς και εγγονός στην Καστοριά, όταν πήγαν για κυνήγι. Ο 80χρονος πυροβόλησε τον 26χρονο, νομίζοντας ότι είναι… αγριογούρουνο. Ο νεαρός άνδρας τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γρεβενών μετά τον τραυματισμό του από το όπλο του 80χρονου παππού του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί για κυνήγι σε περιοχή κοντά στο Νεστόριο Καστοριάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες, όταν ο 26χρονος και ο παππούς του το πρωί της περασμένης Τετάρτης (27-10-2021) βρέθηκαν στο βουνό και χωρίστηκαν για αναζήτηση θηραμάτων, δέχθηκε πυροβολισμό και τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, άμεση ήταν η επέμβαση διασωστών του ΕΚΑΒ Γρεβενών που μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο Γρεβενών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του συμβάντος πραγματοποιεί το ΑΤ Νεστορίου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365