Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Νάουσα: Ηλικιωμένος δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας

Απίστευτο συμβάν στη Νάουσα!

Ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Νάουσα αντέδρασε δαγκώνοντας τον ιδιοκτήτη καφετέριας, καθώς ήθελε να μπει χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test.

Απίστευτο συμβάν στη Νάουσα! Ένας ηλικιωμένος άνδρας ήθελε με το έτσι θέλω να μπει σε καφετέρια, παρότι δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test. Όταν ο ιδιοκτήτης τού αρνήθηκε κατ' επανάληψη, ο 77χρονος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε!

Ο ηλικιωμένος παρουσίασε ένα... εξιτήριο από νοσοκομείο θεωρώντας πως αρκούσε για να του επιτραπεί η είσοδος. Οι υπάλληλοι τού ζητούσαν να αποχωρήσει από το χώρο για να μην τιμωρηθεί το κατάστημα με πρόστιμο, όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να τους βρίζει, με αποτέλεσμα να επέμβει ο ιδιοκτήτης.

Όταν τον έπιασε από τα χέρια προσπαθώντας να τον βγάλει έξω με την βοήθεια ενός πελάτη, ο 77χρονος τον δάγκωσε στο μάγουλο με αποτέλεσμα να τρέξει στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό!

Ο ηλικιωμένος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Όταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε να φτύσει έναν από αυτούς!

Τελικά ο 77χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365