Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Η συγκλονιστική διαφήμιση της Lacta για τις γυναικοκτονίες: «Μη με αφήσεις ποτέ...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το συγκλονιστικό video

Μια διαφήμιση «γροθιά στο στομάχι» από τη Lacta για να μην υπάρξει νέα γυναικοκτονία.


Μπορεί έως τώρα να είχαμε συνηθίσει τις διαφημίσεις της Lacta να μιλούν για την αγάπη και τον έρωτα, αυτή τη φορά όμως η εταιρία θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναικοκτονίες.


«Μη με αφήσεις ποτέ» είναι ο τίτλος της νέας διαφήμισης που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες και προκαλεί ανατριχίλα.


Το σποτ της Lacta ξεκινά με ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει όμορφες στιγμές. Μέχρι που εκείνος αρχίζει να καταπιέζει τη γυναίκα και να γίνεται επιθετικός.


Η ζήλια του φέρνει ολοένα και περισσότερες εντάσεις, μέχρι που εκείνη του λέει πως θέλει να τον χωρίσει.


Εκείνος εκνευρίζεται, γίνεται βίαιος και ο καυγάς καταλήγει στο θάνατο της...


«Μην με αφήσεις ποτέ... γιατί θα σου κάνω κακό», ακούγεται κάποια στιγμή.


Παράλληλα, το συγκλονιστικό σποτ μας θυμίζει ότι από την αρχή της χρονιάς 13 γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας, οι οποίες έπεσαν θύματα των πρώην ή νυν συντρόφων τους.


Έτσι, για να μην υπάρξει ακόμα μια γυναικοκτονία - και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, η πρωταγωνίστρια στο τέλος λέει:


«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», δίνοντας έτσι θάρρος και δύναμη σε γυναίκες που βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση, θυμίζοντάς τους ότι μπορούν και πρέπει να φύγουν.


Δείτε το συγκλονιστικό video:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365