Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Δημοσκόπηση: Με rapid test οι ανεμβολίαστοι ακόμη και στα σούπερ μάρκετ λέει το 62%

«Ναι» στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους
Ακόμα πιο αυστηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους ζητεί η πλειοψηφία της κοινής γνώμης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για το Open, επιβεβαιώνοντας κατά τα άλλα την κυριαρχία ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, και τα δύο μεγάλα κόμματα εμφανίζουν πτώση , ωστόσο το κυβερνών κόμμα προηγείται με 9,7 μονάδες , ποσοστό με το οποίο καταγάφεται και το Κίνημα Αλλαγής, δύο εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο της εκλογής νέας ηγεσίας. 

Σημαντικά είναι τα ποσοστά με τα οποία καταγράφεται προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προηγείται με 15 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα ποιος από τους δύο πολιτικούς μπορεί να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της οικονομίας, με την διαφορά να ανεβαίνει στις 17 μονάδες στο ερώτημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.  

Στο ερώτημα ποιον εμπιστεύονται περισσότερο ως πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης έχει προβάδισμα 12 ποσοστιαίων μονάδων, με τον Αλέξη Τσίπρα να  υπολείπεται και του  «Κανένα», στην σχετική μέτρηση. 

Το 48% απαντά ότι τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας θα βοηθήσουν «λίγο, αρκετά ή πολύ» την οικογένειά του ενώ το 54% δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας

«Ναι» στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους

Mε rapid test να μπαίνουν ανεμβολίαστοι, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ , ζητούν πάνω από έξι στους δέκα, ενώ το 67% συμφωνεί με το σχετικό μέτρο για την είσοδο στις εκκλησίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κοινή γνώμη εμφανίζεται πιο αυστηρή στη λήψη μέτρων για τους ανεμβολίαστους

Ντέρμπι στο  ΚΙΝΑΛ

Η εταιρεία δημοσιεύει τις απαντήσεις που έλαβε σχετικά με την καταλληλότητα κάθε υποψηφίου για την ηγεσία, από εκείνους που δήλωσαν ότι είναι πολύ ή αρκετά πιθανό να ψηφίσουν στις εσωκμματικές εκλογές. Το αποτέλεσμα είναι στα όρια  του στατιστικού λάθους, με τον Νίκο Ανδρουλάκη  να προηγείται  κατά μία μονάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου  εμφανίζεται καθαρά τρίτος. 


13 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν και οι εμβολιασμενη να κάνουν και να μπενουν αφού και κολανε και μεταδίδουν φυσικά βάση με τούς ειδικούς βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φανταστώ είσαι από αυτούς που ρωτάνε αν πρέπει να φορέσουν μάσκα στα καταστήματα λιανεμπορίου. Γιατί δεν κόβει απ' ότι φαίνεται.

      Διαγραφή
    2. 9:10 ενω εσυ που κόβει 🤡🤣

      Διαγραφή
    3. επιχειρήματα αλλιώς βούλωνε

      Διαγραφή
  2. Ποια κοινή γνώμη ρε παιδιά, μήπως καί όταν πάμε για ψωμί για χέσιμο νά χτυπάμε ένα σελφ τεστ.Εχω ένα ερώτημα κι εγώ ή κοινή γνώμη ποια είναι; άντε γιατί τό έχετε παρά χεσι με την κοινή γνώμη σας, κοιτάτε στην Βιέννη και στη Βριξελες 30.000 στην μία 35.000 στην άλλη διαμαρτύρονται.Να ξέρετε έρχεται κι εδώ τό γενικό κλείσιμο γι αυτό όμως δεν φταίνε οι μη εμβολιασμενοι όταν γίνονται μαραθώνιοι καί σηλαλητρια εκεί θά υπάρχουν μετά καί κρούσματα, τώρα σέ λίγες μέρες περιμένετε αύξηση στα κρούσματα,σε αυτό θά φτεται εσείς οι εμβολιασθεντες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νά, χεσι, Βριξελες, ληλαλητρια, φτεται χα χαχα χαχ!!11

      Διαγραφή
  3. Γιατι δν κάνετε ενα poll τους ανεμβολιαστους με ερώτηση να κανουν τεστ οι εμβολιασμένοι.Να βγει 100% να δουμε τι θα πειτε.Αλλα δν σας συμφέρει.Η καταιγιδα ερχεται και θα σας πιάσει όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RAPID TEST ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ...ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ RAPID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. As.apodextoume.tin.kini.gnomi.ala.esis.pou.grafite.ke.glifite.tin.kivernisi.grapste.ke
    .iatis.times.sta.proionda.ton.souper.market.gliftes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί να κυκλοφορούν οι ανεμβολίαστοι ελεύθερα δίπλα μας? Η περίεργη και σεβαστή απόφαση τους να μην εμβολιαστούν έχει και συνέπειες.Να τις υποστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατι οι εμβολιασμενοι που νοσουν και μεταδιδουν σουλατσαρωντας δεξια και αριστερα χωρις τεστ, ειναι επικινδυνοι για την δημοσια υγεια και ειναι σαν κινητές υγειονομικες βομβες να κυκλοφορουν διπλα στους ανεμβολίαστους και να τους κολάνε?

      Διαγραφή
  7. ο εμβολιασμένος κάνει ότι του πουν.Το ίδιο να κάνει και ο ανεμβολίαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365