Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Πού μπορούν να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι χωρίς rapid test

Στενεύει» ακόμη παραπάνω ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

Εξοστρακίζονται από τους κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας οι ανεμβολίαστοι από την ερχόμενη Δευτέρα - Mε rapid test ο εκκλησιασμός των πιστών που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.


«Στενεύει» ακόμη παραπάνω ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, όποτε τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Πιο συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, περιορίζονται σημαντικά οι χώροι που μπορούν να μπουν οι ανεμβολιάστοι - ακόμη κι αν διαθέτουν rapid test - καθώς πέραν της εστίασης αποκλείονται πλέον και από σινεμά, θέατρα, συναυλίες σε κλειστούς χώρους, γυμναστήρια, μουσεία και γήπεδα.


Μια ακόμη σημαντική αλλαγή αφορά τους πιστούς, οι οποίοι θα εισέρχονται στις εκκλήσιες με rapid test - εφόσον δεν έχουν εμβολιαστεί.


Κάπως έτσι, χωρίς rapid test οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν από την Δευτέρα να εισέρχονται αποκλειστικά σε:


Kαταστήματα τροφίμων όπως super market, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, φούρνοι, λαϊκές, ζαχαροπλαστεία κλπ.

Φαρμακεία

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποκλειστικά για αστικές μετακινήσεις.



Πού χρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid ή PCR test

Στα ΜΜΜ για τις υπεραστικές μετακινήσεις

στην εκπαίδευση

στους χώρους εργασίας (δημόσιους και ιδιωτικούς)

στους χώρους λατρείας - εκκλησίες

στο λιανεμπόριο

στα κομμωτήρια

στους ανοικτούς χώρους εστίασης


1 σχόλιο:

  1. Μια διευκρίνιση παρακαλώ,Κε Μητσοτάκη.Στους οίκους ανοχής(μπου@@λα) επιτρέπεται η πρόσβαση σε όλους ή θεωρείται χώρος ψυχαγωγίας και ουχί κοινωνικής ανάγκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365