Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Παντού με self test οι ανήλικοι

Αλλάζει η απόφαση της κυβέρνησης για την είσοδο των παιδιών σε κλειστούς χώρους εστίαση

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην υπουργική απόφαση για την είσοδο των ανηλίκων έως 18 ετών σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους εστίασης, καταστήματα λιανικής, κομμωτηρία καθώς αυτή θα επιτρέπεται με self test.


Αλλάζει η απόφαση της κυβέρνησης για την είσοδο των παιδιών σε κλειστούς χώρους εστίασης. Μέχρι τώρα τα παιδιά έως 12 ετών εισέρχονταν σε κλειστούς χώρους εστίασης με self test ενώ οι ανήλικοι από 12 έως 18 με αρνητικό rapid test. Αυτό αναμένεται να αλλάξει καθώς θα εξισωθούν όλες οι ηλικιακές ομάδες έως 18 ετών με self test.


Αυτό θα γίνει για να μην υπάρξει σύγχυση με την  έναρξη των μέτρων από αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Με απλά λόγια αύριο τα παιδιά ώς 18 ετών θα μπορούν να εισέρχονται σε αρνητικό self test σε καταστήματα λιανικής, να κάθονται σε εξωτερικούς χώρους εστίασης αλλά και σε εσωτερικούς χώρους καθώς επίσης και να μπαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και κομμωτήρια. 


Τα μέτρα που ισχύουν από αύριο

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, από αύριο Σάββατο 6/11, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι πλέον υποχρεώνονται σε δυο εργαστηριακούς ελέγχους την εβδομάδα.


Συγκεκριμένα, είσοδος με υποχρεωτικό τεστ (rapid test ή τεστ PCR) για τους ενηλίκους θα γίνεται σε:


δημόσιες υπηρεσίες

τράπεζες

εστίαση

λιανεμπόριο

εμπορικά κέντρα

κομμωτήρια


Τα παιδιά έως 18 ετών στους παραπάνω χώρους θα μπορούν να κάθονται ή να εισέρχονται με αρνητικό self test. Ερωτηματικό παραμένει το τι θα ισχύσει με την παρουσία ανήλικων στα γήπεδα. Απαντήσεις στις ΚΥΑ που αναμένεται να αναρτηθεί εντός της ημέρας.

5 σχόλια:

  1. Καλά ή ανισορροπία αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό, ότι νάνε πώς νά τούς έχει εμπιστοσύνη ό κόσμος,γι αυτό δεν πάει τίποτε καλά πρόχειρα τα πάντα,στο ποδαρ πού λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πουδάρ.. ουδέτερο είναι (Τραμπάκουλας). Έχεις δίκιο σε όλα.

      Διαγραφή
  2. Το επόμενο μέτρο είναι μαστίγωμα στην πλατεία σε όποιον δεν κάνει το εμβόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΥ ΚΑΛΟΜ ΕΙΣΑΙ ΕΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ,ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΓΑΡ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΑΝΤΕ ΡΙΞΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε αυτο μαστιγωσου μοναχοσου ρε μπας και συνελθεις 7:12

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365