Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Συμφωνία Super League 2 με ΕΡΤ!

Το ετήσιο αντίτιμο υπολογίζεται στα 4,3 εκατομμύρια ευρώ
Η Super League 2 αποδέχθηκε την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης και πλέον τα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ!

Τηλεοπτική στέγη αποκτά, επιτέλους, το πολύπαθο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η Super League 2 αποδέχθηκε στο Δ.Σ. της Δευτέρας (22/11) την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης και πλέον τα παιχνίδια της κατηγορίας θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ!

Αναμένεται και η ανακοίνωση, αλλά το πλάνο είναι να υπάρχει από την ΕΡΤ live κάλυψη έξι αγώνων κάθε αγωνιστική (τρεις ανά όμιλο), ενώ το ετήσιο αντίτιμο υπολογίζεται στα 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

Στην εμβόλιμη της Τετάρτης (24/11) δεν αναμένεται να υπάρχουν μεταδόσεις, οπότε, λογικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι τηλεοπτικές μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από την 5η αγωνιστική, το ερχόμενο, δηλαδή, σαββατοκύριακο.

5 σχόλια:

  1. Ερωτηση τα λεφτα αυτα που θα μπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσετε iban σου να τα βάλουμε στο λογαριασμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε ρε τις εξυπναδες την ερωτηση την εκανα για καποιο λογο αμεσως,ο λογος ειναι θα μπουν στης τσεπες αυτων που πρεπει η θα περιμενουν ακομα λεφτα καποιοι για να πληρωθουν.Οποιος καταλαβε καταλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω μια απορια γιατι η Ε.Ρ.Τ. θα δειξει την τεταρτη αγωνες αφου δεν ηταν να δειξει και θα ξεκινουσε απο την κυριακη,μηπως υπαρχουν καποιες εξερεσεις;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι φαινεται το εκτος απροοπτου που γαφει το ρεπορταζ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365