Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Οι καλύτερη 11άδα στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, μέσα ο Χρήστος Ρόβας

Δείτε την καλύτερη 11άδα

Το liganews.gr και οι συνεργάτες του σας παρουσιάζουν τους παίκτες που ξεχώρισαν από την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Βόρειος όμιλος

Προπονητής: Γκουτσίδης (ΑΕΛ)

Τερματοφύλακας: Παλαβράκης (Ηρακλής)

Δεξιός μπακ: Κουτρουμάνος (Αναγέννηση Καρδίτσας)

Αριστερός μπακ: Νιάρος (Τρίκαλα)

Κεντρικός αμυντικός: Γκόλιας (Αναγέννηση Καρδίτσας)

Κεντρικός αμυντικός: Γκοτζαμανίδης (ΑΕΛ)

Μέσος: Ματίας (Ηρακλής)

Μέσος: Μπαργκάν (Απόλλων Πόντου)

Επιθετικός: Κουσκουνάς (Τρίκαλα)

Επιθετικός: Ρόβας (Αλμωπός Αριδαίας)

Επιθετικός: Ογκμποε (ΑΕΛ)

Επιθετικός: Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδίτσας)

7 σχόλια:

  1. Νά ρωτήσω βλέπω τόσο καιρό στις αναρτήσεις για τους ποδοσφαιριστές τού Αλμωπου όμως αδικείται κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει καί συνεχίζουν νά δίνουν στο γήπεδο την ψυχή τους καί δεν έχουν αναφερθεί καν σ αυτούς από τό ξεκίνημα τού προταθληματος, μήπως προωθούνται κάποιοι με κάποιο τρόπο; τό ξαναλέω αδικείται αρκετούς από την ομάδα,δεν είναι μόνο αυτός πού βάζει τά γκολ είναι κι αυτός πού διμιουργει και αυτός πού αμύνεται,γι αυτό είναι ομαδικό άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καλύτερη 11αδα ψηφίζεται από το site liganews.gr και τους συνεργάτες του.

      Διαγραφή
  2. Δεν λέω γι αυτό αλλά για τά υπόλοιπα πού δημοσιεύονται σέ κάποιες αναρτήσεις επίσημες καί μη, λέω μήπως γίνεται σκόπιμα για κάποιο λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από περιπτώσεις απουσιών, εξαιτίας τραυματισμών ή άλλων λόγων, ή για την καλύτερη 11αδα, πότε δεν έχει γίνει συγκεκριμένη αναφορά σε ποδοσφαιριστές. Αλλά και να γίνεται δεν είναι κάτι κακό.

      Διαγραφή
  3. Άρα τό συμπέρασμα για νά πάς μπροστά πρέπει νά έχεις μάνατζερ αυτό μου λές τώρα,γι αυτό πάμε κατά διαόλου πρέπει δηλαδή ο κάθε παίκτης πού αξίζει να τά δίνει σε μάνατζερ αλλοιος τόν έφαγε ή μαρμάγκα, νά είστε καλά καί άχρηστος νά είναι θά τόν προώθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελες να καταλήξεις από την αρχή στο συγκεκριμένο συμπέρασμα μάλλον... Γιατί από αυτά που σου λέω εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να καταλήξεις στο συμπέρασμα που έβγαλες...

      Διαγραφή
  4. Αυτό το συμπέρασμα φίλε μου το έβγαλε στα τελευταία λόγια πού είπες ότι κι αν γίνεται δεν είναι κακό, κακό είναι γιατί με τό ζόρι δηλαδή νά πέσουμε στα δυχτια τού κάθε μάνατζερ αυτό σού λέω μήπως δεν γίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365