Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Πάνω από 15.000 κρούσματα σήμερα - Δεν αποκλείεται να ισχύσουν νωρίτερα τα νέα μέτρα

Δεν αποκλείεται να ισχύσουν νωρίτερα τα νέα μέτρα 
“Βόμβα” από τον Θάνο Πλεύρη για το ύψος των σημερινών κρουσμάτων. Ανακοίνωσε ότι θα ξεπεράσουν τα 15.000 και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για να ισχύσουν από 3 Ιανουαρίου, να έρθουν νωρίτερα, ίσως και από την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου!

Έως το πρωί, τα στοιχεία για τα σημερινά κρούσματα έδειχναν πως η 28η Δεκεμβρίου θα γραφτεί στην ιστορία ως η ημέρα που η Ελλάδα θα καταγράψει περισσότερα από 15.000 κρούσματα κορονοϊού. 

Δεν ήταν η μοναδική “βόμβα” που… έριξε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα νέα μέτρα, που ανακοινώθηκαν χθες και θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου, να έρθουν νωρίτερα, ίσως και από αύριο!

Το αν θα ισχύσουν νωρίτερα τα νέα μέτρα θα αποφασιστεί κατά την έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, αύριο (29.12.2021). Οι ειδικοί θα εκτιμήσουν τα σημερινά αλλά και τα αυριανά κρούσματα και δεν αποκλείεται να επισπευστούν τα μέτρα. “Το θεωρώ πολύ πιθανό” είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365