Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Φονέας των γιγάντων ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 δίκαια στους «4» του Κυπέλλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε φονέα των γιγάντων εξελίσσεται ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 καθώς μία ακόμα ομάδα ανώτερης Κατηγορίας, η τέταρτη στην σειρά, βρέθηκε στο καναβάτσο για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Θύμα των επίδοξων πρωταθλητών του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, ήταν ο Ολυμπιακός Γαλατάδων με σκορ 3-1 και για πρώτη φορά μια ομάδα Β’ Κατηγορίας βρίσκεται στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.

Το παιχνίδι ήταν καλό και διεξήχθη παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο των Σεβαστιανών, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να φτάνουν δίκαια σε μια νίκη, καθώς δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο τους φιλοξενούμενους που είναι ομάδα Α1 και πήραν μια πανάξια πρόκριση, γράφοντας ιστορία.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν και δεν απείλησαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού πλην του τέλους όταν μείωσαν το σκορ και έχασαν μια ακόμη ευκαιρία για να μειώσουν κι αλλο το σκορ.

Πολύ νωρίς μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού και ο Γρηγοριάδης που ανέλαβε την εκτέλεση του, σημάδεψε σωστά για να γράψει το 1-0 για τους γηπεδούχους, που στο 37’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με κοντινό σουτ του Καραγιαννίδη.

Στο 74’ ο Αποστόλου μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με ωραίο πλασέ εκτέλεσε τον Μαντζούκη, για να γίνει έτσι το 3-0.

Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ, με τον Μιχαηλίδη που εκμεταλεύτηκε άστοχη έξοδο του Παρίση και με κεφαλιά έγραψε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Μιχαηλίδη, Κεσίσογλου Γ., Λαμπρίδη.


ΑΣ Σεβαστιανά 2018: (Αβραάμ Πετρίδης)

Παρίσης, Γραμματόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Ι., Καραγιαννίδης, Κάλα, Τράγκας, Καραπουλιτίδης, (73’ Παπαδόπουλος Α.), Σκοπέτσι, Αποστόλου, Γρηγοριάδης, (70’ Τσαούσης), Θεοδώρου Π. (78’ Θεοδώρου Γ.).


Ολυμπιακός: (Νίκος Τσιρογιάννης)

Μαντζούκης, Μιχαηλίδης, Νιοράτζε, Μουχτάρης, (78’ Δεληγιάννης), Αναστασιάδης, (46’ Γκέλλος), Μηλώσης, Πάρδας, Χαραλαμπίδης Κ., (59’ Λιάσιος), Χαραλαμπίδης Ν., Καπουσούζης, (74’ Μίσκος), Μανδάλης.

1 σχόλιο:

  1. Παρακολούθησα τον αγώνα πολύ καλή και δυνατή ομάδα τα Σεβαστειανα με 3-4 καλές μεταγραφές θα είναι προταγωνιστες και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365